Onthaasten bij dé spa wellness van Heemstede – Blitz Wellness

Geschreven op 20 januari 2020
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Blitz Wellness

Als 30+ moeder heb je altijd haast. Even tijd voor jezelf maken is belangrijk, maar voor velen van ons erg moeilijk te plannen. Als jij hier ook tegenaan loopt, dan kunnen wij jou zeker een bezoekje aanbevelen bij Blitz Wellness. Blitz is dé spa wellness locatie in Heemstede. Je kan hier zelf bepalen van welke faciliteiten je gebruikt maakt en hoe veel tijd het je kost.

Complete spa wellness salon

Zonnebank bij Blitz WellnessBij Blitz vind je alles wat jij nodig hebt om te ontspannen. Laat je verwennen door een van de schoonheidsspecialistes. Krijg make-up adviezen, neem een facial of laat je heerlijk masseren. Of kom lekker bij onder een van de zonne- of callogeenbanken. Je kan ook echt helemaal tot rust komen in een van de floatcabines.

Drijven in de floatcabine en daarna een ontspannen massage

Floaten

Ik heb zelf voor het eerst kennis gemaakt met Blitz tijdens mijn zwangerschap. Ik was wel een beetje klaar met die dikke buik en het lukte mij niet meer om een goede nachtrust te krijgen. Manlief heeft mij toen meegesleurd naar Blitz voor een floatsessie.

Eerst lekker drie kwartier drijven en ontspannen in een bad vol heerlijk warm water met een rustgevend muziekje op de achtergrond om lekker bij weg te dromen. Om daarna ook nog eens verwent te worden met een heerlijke oliemassage.

Sinds die keer, ben ik al vaker bij Blitz geweest voor een heerlijke massage. Nu is Heemstede niet direct naast de deur voor mij, maar ik vind het de rit zeker de moeite waard!

Naast de massages ben ik ook erg te spreken over de adviezen die ik daar krijg over mijn huid. Ik ben allergisch voor veel cosmetische producten en ik mag regelmatig crème’s uitproberen om te zien op welke mijn huid goed reageert. Nu het winter is en mijn huid snel droog aanvoelt smeer ik de vitalizing cream van de Skinovage lijn van Babor. Die voelt heerlijk aan en geeft geen reactie op mijn huid!

Voor ieder wat wils

gezichtsbehandeling BlitzIedereen heeft haar eigen manier om te ontspannen. De een houdt ervan om lekker vertroeteld te worden met een facial, geëpileerde wenkbrauwen en een mooie make-up. De ander komt het liefst helemaal tot rust door weg te dommelen onder de zonnebank, in de floatcabine of tijdens een ontspanningsmassage.

En er zijn ook mensen die zich graag na een bezoek aan de spa wellness weer helemaal kwiek en actief voelen met behulp van een stevige (sport) massage. Het kan allemaal.

Mijn eigen voorkeur is een bezoek aan Blitz voor een ontspanningsmassage, een kleine facial en dan met mijn favoriete Babor gezicht crèmes weer naar huis.

Wil jij meer tips krijgen over leuke locaties in Nederland die de moeite van een bezoekje waard zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je komt dan gelijk in aanmerking voor leuke acties en prijzen!