Speciaal advertentie aanbod voor de horeca

Restaurant Hudson vrouw

Eindelijk mogen jullie weer open, al is het nog steeds maar halfslachtig. En toch proberen jullie vooruit te kijken en plannen te maken voor de toekomst. Want dat is wat nodig is om door te gaan! En daar hebben wij veel respect voor!

Investeren in een tijd dat het eigenlijk niet kan

Wij zijn ons ervan bewust dat er een flinke uitdaging op jullie schouders ligt. Jouw omzet is tot het minimum gedaald, of misschien wel helemaal verdampt. Maar je weet ook dat als je straks weer met de volle vaart aan de slag kan, je er nu voor moet zorgen dat jouw klanten je niet vergeten én zelfs ook nieuwe klanten moet aantrekken. Hier willen wij je mee helpen.

Ons aanbod

Sta 1 jaar lang met een advertentiepagina (die verwijst naar jouw eigen website én SEO geoptimaliseerd is om zo goed mogelijk vindbaar te zijn) op de website van OpstapmetLisa én krijg 2 maanden lang extra aandacht in blogs, op de homepage, in de nieuwsbrief en op onze social media kanalen. Zo zorgen wij dat jij dit hele kwartaal optimaal onder de aandacht komt bij ons publiek zodat zij jou, zodra het allemaal weer mag, goed weten te vinden. En dat voor maar € 75,-!*

Meld je aan en presenteer jezelf op OpstapmetLisa.nl

Wil jij hier gebruik van maken? Meld je dan hier aan

Speciaal aanbod voor de horeca

Vul dit formulier in en meld je aan!

We laten je weten wat we van je nodig hebben zodat wij de advertentiepagina voor je kunnen klaarmaken. Zo word je zo snel mogelijk uitgebreid online gepresenteerd aan ons publiek!

* Dit aanbod is geldig tot en met 1 april 2022