De leukste cadeaus vind je bij speelgoedwinkel de Kikkerkoning

Geschreven op 7 maart 2017
Leestijd 2 minuten
Geschreven door gast blogger
gastblogster OpstapmetLisa
buitenkant Kikkerkoning

Ik heb laats weer een nieuw pareltje ontdekt. Speelgoedwinkel De Kikkerkoning op de Frederik Hendriklaan in Den Haag.

Je vind de Kikkerkoning op de ‘Fred’

Sinds kort werk ik vlakbij de Frederik Hendriklaan in Den Haag, ook wel “Fred” genoemd. Al geruime tijd kom ik hier, maar De Kikkerkoning, dé speelgoedwinkel voor het leukste kinderspeelgoed, was mij nog niet eerder opgevallen. Dit komt, omdat ze net niet in het drukkere deel van de winkelstraat gevestigd zijn, waardoor ik eigenlijk nooit langs deze winkel kwam.

Ze zijn aan het eind gevestigd, aan de Aert van der Goesstraat. Mijn collega attendeerde mij op deze geweldige winkel toen ik aangaf dat ik op zoek was naar nog wat leuke sint cadeautjes.

Hippe kinderkleding, kinderkameraccessoires, speelgoed en meer

Nu ik weet waar ze zitten loop ik altijd even langs…. Eigenlijk kan je het even wel weglaten want dat lukt daar gewoon niet. De Kikkerkoning is namelijk een geweldige winkel met kinderkameraccessoires, maar ook met leuke boekjes, hippe kinderkleding en kinderspeelgoed. Allemaal net even anders dan hetgeen wat je in de meeste speelgoedwinkels tegenkomt.

Je moet wel de tijd nemen want ze hebben zo’n breed assortiment dat het heerlijk is om overal te neuzen. Je kent wel van die winkeltjes die bomvol spulletjes staan en dat je daar heerlijk kan vertoeven. Lekker rommelen tussen alle spullen. Van verkleedkleding tot boekjes, van kinderkamerlampen tot houten speelgoed.

wand met speelgoed Kikkerkoning

Net even andere dan in de ‘gewone speelgoedwinkel’

Ook kan je goed slagen voor kleine cadeautjes voor bijvoorbeeld kinderfeestjes. Het is allemaal net even anders dan de standaard spullen die je bij een “gewone” speelgoedwinkel vindt. Tevens verkopen ze ook tof tafelzeil die ze op maat snijden. Heerlijke vrolijke kleuren die je kamer opvrolijken.

In de zomer verkopen ze leuke schepjes, gietertjes en emmertjes en sinds kort zit Hello Kitty ook in het assortiment. Wie kent ze niet…..voor mij jeugdsentiment waar de kids van nu ook helemaal weg van zijn. Tevens verkopen ze de leuke dieren muurstickers van Kek Amsterdam en vind je er spullen van Eef Lillemor.

Eef Lillemor Kikkerkoning

Maak er gelijk een uitje van op de ‘Fred’

Heb je binnenkort een verjaardag of wil je kindje gewoon verwennen met iets leuks rij dan gerust even richting Den Haag. Naast deze winkel vind je op de Fred nog meer shops zoals Kikke Spulle en heerlijke lunchtentjes dat je er gemakkelijk een middagje of wellicht zelf langer kan doorbrengen.