Uit eten in coronatijd bij Hudson Voorschoten

Geschreven op 26 juni 2020
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Meiden Hudson uit eten

Restaurant Hudson Voorschoten mag weer open! Tijdens de ergste coronatijd kon je al de lekkerste gerechten bestellen en ophalen of laten bezorgen. Maar nu mag je ook echt weer komen genieten op het terras en in het restaurant! Lianne, eigenaresse van Hudson Voorschoten heeft echt staan trappelen om weer open te kunnen. “Het is heerlijk om je passie weer uit te kunnen oefenen!

Terras op 1,5 meter

Rest Hudson (2)

Per 1 juni mocht het terras van Hudson Voorschoten weer open! Met hulp van de gemeente kon het terras wat worden uitgebreid, zodat er nog aardig wat tafels buiten kunnen staan. En dat allemaal op een veilige 1,5 meter. Jammer genoeg was het met het mooie weer tijdens de intelligente lockdown ineens gedaan. Maar gelukkig zijn er al weer genoeg mooie momenten geweest zodat iedereen volop buiten kon genieten van een lekker hapje en drankje.

Ook binnen helemaal coronaproof!

Restaurant Hudson Binnen 1,5 meter (2)

Het restaurant is zo ingedeeld dat er precies plaats is voor 30 gasten. Hudson heeft ook een creatieve manier gevonden om tafels te maken voor mensen die niet uit hetzelfde huishouden komen. Ze kunnen dan toch veilig in het restaurant uit eten. De huisregels zijn overal zichtbaar en de schoonmaak is uiteraard ook aangepast. Bij binnenkomst kunnen de gasten wat desinfectiemiddel gebruiken en worden er een aantal gezondheidsvragen gesteld. Hierna kan iedereen met een gerust hart plaatsnemen en genieten!

Eten afhalen en bezorgen

Ondanks dat Hudson Voorschoten nu weer open is, is  het afhalen en bezorgen van eten nog steeds mogelijk. Dus durf je het nog niet aan om echt uit eten te gaan. dan ben je nog steeds van harte welkom om te genieten van de lekkerste Amerikaanse gerechten. En nu nog met 10% korting ook! We zien je hopelijk snel!