Voorstellingen in het najaar bij Korzo Theater

Geschreven op 9 oktober 2018
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Korzo van binnen

Korzo Theater is een gezellig, intiem en avontuurlijk theater in het hartje van Den Haag. Iedere maand zitten ze bomvol vrolijke, ontroerende en fascinerende voorstellingen. Korzo investeert in jong talent. Een avondje Korzo is altijd heel bijzonder! Na afloop van een voorstelling is het niet meteen afgelopen.

In de Korzo bar is de kans groot dat je een of meerdere artiesten tegen het lijf loopt. Er zijn enorm veel voorstellingen bij Korzo en dat is teveel om op te noemen. Daarom kan je hier zelf kijken naar de agenda van het theater. Wij hebben alvast een aantal voorstellingen bij Korzo Theater en workshops voor je geselecteerd.

Korzo KC Lab

Voorstellingen in oktober

Elke maandag mag iedereen, jong of oud, meedoen met dansen bij de Monday Movement Class. Op zaterdag 6 oktober  kan je genieten van de voorstelling Dag in de Branding: Musical Toys. Deze voorstelling wordt uitgevoerd door de Young Talent Class van het Koninklijk Conservatorium en gecomponeerd door Sofia Goebaidoelina.

Voor een intense avond uit is de voorstelling BCUC een aanrader. Geniet van rauwe, opzwepende Townshipgrooves uit Zuid-Afrika. Hiphop, lekker swingende baslijnen en hypnotiserende ritmes maken je avond heel bijzonder.

Kom weer even in de zomerse sferen met Colours of India XL. Tijdens deze voorstelling wisselen klassieke Indiase dansen en moderne Bollywood elkaar af. Voor kinderen vanaf zes jaar is er de voorstelling De Avonturen van Luc. Hierbij komen Afrikaanse sprookjes tot leven in een vrolijke en dynamische voorstelling met veel dans. Interessant en bijzonder is de workshop Henna. Met de workshop Henna – Stories of Friendship leert Anima Jhagroe-Ruissen je alles over de betekenis van henna tatoeages en leert je zelf tatoeages te zetten!

Korzo DansClick 20

Voorstellingen in november

Tijdens het dubbelprogramma Devi-Ish staat vrouwelijke kracht centraal. Twee talenten uit het Inda Dance Festival krijgen tijdens deze voorstelling de kans zichzelf te presenteren en te ontwikkelen. Heb je zin in een uitdagende workshop? Doe dan mee met de workshop Katnak van dansduo Hari & Chethana. Deze dans heeft veel weg van de Spaanse flamencodans. Katnak is lastig vanwege het snelle voetenwerk en het vele draaien.

Tijdens Here we live and now 2018 maakt het publiek kennis met nieuw Haags danstalent. Drie Haagse dansmakers krijgen de opdracht een nieuwe, korte voorstelling te maken. Het publiek krijgt deze voorstellingen te zien in een avondvullend programma.

Uiteraard is er nog veel meer moois te zien bij Korzo Theater, dus neem zelf ook een kijkje in de agenda van Korzo. Alle bovenstaande voorstellingen staan ook in de agenda van OpstapmetLisa. Kijk daarom snel in de evenementenkalender!