Voorstellingen Korzo Theater in maart en april

Geschreven op 1 maart 2019
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Engel

Het voorjaar staat voor de deur! Dat betekent ook weer een lentefris programma bij Korzo Theater met leuke voorstellingen, onder andere voor het hele gezin! We hebben de leukste voorstellingen voor maart en april voor je uitgelicht.

Voorstellingen in Maart: Cirque Mania

Dat een circus alleen in een circustent tot zijn recht komt, is allang verleden tijd. Het nieuwe circus staat in de theaters! Zo ook Cirque Mania dat voor de 7e keer wordt gehouden. De circusartiesten brengen een innovatieve mix van circus, theater, dans én muziek! De ideale avond uit dus voor de hele familie. Kom genieten van zowel jong, nog studerend talent, als ervaren circustheatergezelschappen en alles wat daar tussen zit.

Programma

Donderdag 21 maart trapt Korzo af met KID. De derdejaarsstudenten van het Codarts Circus Arts laten hierin jong, dynamisch, poëtisch en ongepolijst circus zien. De voorstelling begint om 19:00 uur en kaarten zijn € 8,- per stuk. Studenten en iedereen jonger dan 27 jaar betaalt maar € 7,- per kaart.

Op vrijdag 22 maart zijn er maar liefst twee voorstellingen. KID bijt die avond de spits af om 19:00 uur, gevolgd door Engel. Kim-Joni Fischer en Marta Alstadsæter zijn acrobatische dansers die je verstelt laten staan over waar het menselijk lichaam toe in staat is. Deze voorstelling begint om 20:30 uur en kaarten kosten € 14,- per stuk. Studenten en iedereen jonger dan 27 jaar betalen slechts € 7,- per kaart.

Op zaterdag 23 maart zijn er wederom twee voorstellingen. Om 19:30 uur kan de hele familie vanaf 6 jaar genieten van All the Fun. De Vlaamse Compagnie Ea Eo zal iedereen doen verbazen. Kaarten kosten € 18,- per stuk en kinderen betalen € 7,-. Aansluitend kan je om 21:00 uur de voorstelling 122 x 244 – and a lot of little pieces bijwonen. Deze show wordt verzorgd door Klub Girko. Een kaartje voor deze show kost € 12,- per kaart. Studenten en iedereen onder de 27 jaar betaalt € 7,- per kaart.

Wie twee programma’s op een dag wil zien krijgt korting. Een dagkaart voor vrijdag is € 21,- en een dagkaart voor zaterdag is € 27,-.

Op zondag 24 maart kan het hele gezin vanaf 5 jaar genieten van de show Camouflage. Deze vrolijke voorstelling met verrassingen en spectaculaire trucs wordt verzorgd door Captain Sugar & The Monkey Puppets. Kaarten voor deze voorstelling kosten € 12,- per stuk en de kinderen betalen € 7,-. Een zeer divers programma waar vele circusstijlen de revue passeren en een aanrader voor zowel de culturele fijnproevers als families met kinderen!

Voorstellingen in april: The Little Great People

Jiri Pokorný wil via zijn dans echt een verhaal vertellen. Zijn voorstellingen kenmerken zich door inventiviteit en virtuoze bewegingen. Zijn dans is opgebouwd vanuit concrete persoonlijke ervaringen. Door middel van dans wil hij de psychologische staat van de mens vertolken.

De voorstelling The Little Great People is zijn eerste avondvullende voorstelling. Deze bestaat uit drie afzonderlijke duetten. Ieder duet geeft een kijkje in de menselijke natuur met al haar tegenstrijdigheden. Via het lichaam van een danser wordt de bezoeker in staat gesteld zich te identificeren met de verhalen van anderen en zo zijn eigen verhaal te ontdekken.

Je kan deze show van 11 tot en met 13 april bewonderen in Korzo Theater vanaf 20:30 uur. Kaarten kosten € 18,- per persoon en voor studenten en iedereen onder de 27 jaar kosten ze € 9,-.

Veel plezier bij Korzo!