Waanzinnig Aziatisch eten in Amsterdam IJburg

Geschreven op 24 juli 2016
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Mchi Amsterdam Zeeburg

Voor de tweede keer zijn wij nu terecht gekomen bij Aziatisch restaurant Mchi. Zelf zeggen ze dat Proeven, delen en verrassen bij hun centraal staan. En dat zeggen ze met recht. Een mooi en sfeervol restaurant met een heel uitgebreide kaart. Sushi’s, pekingeend, curry’s, gamba’s, kip, steak. Wat je ook maar bedenkt, ze hebben het op de kaart en bereid met de meest heerlijke Oosterse smaken en marinades. Echt een ware verassing.

We kwamen voor de sushi 

De eerste keer dat wij bij Mchi terecht kwamen, was eigenlijk meer toeval. We gingen naar het concert van Simply Red in de Ziggo Dome en wilden graag vooraf lekkere sushi eten. Dus zijn we op tripadviser gaan kijken en zagen dat Mchi hoog scoorde.

Sushi eten bij Mchi in Amsterdam IJburg

Alle soorten Aziatisch eten op heerlijke wijze bereid

Toen we hier eenmaal aankwamen bleek het restaurant een sfeervolle, luxe uitstraling te hebben en bleek er meer op de kaart te staan dan alleen sushi. Ik zag mijn eigen favoriet, Pekingeend pannenkoeken staan en een heerlijke gamba curry. Het concept is om meerdere kleinere gerechten te kiezen en dit vooral lekker met elkaar te delen. Nou, dat hebben we gedaan. Ook de bediening was super. Vriendelijke, hulpvaardige mensen die ook een beetje met je meedenken in de hoeveelheid, keuze en planning.

In de zomer kan je ook op het terras plaatsnemen

Afgelopen keer hebben we lekker semi-buiten gezeten. De gehele pui bestaat uit deuren die in de zomer helemaal open kunnen. Aansluitend aan het pand is er ook een terrasdeel om helemaal buiten te kunnen zitten.

Dit keer hebben we vrienden meegenomen waarvan wij het idee hadden dat ze dit restaurant ook zeker kunnen waarderen. En het bleek weer een schot in de roos. De mannen aten iets steviger door dan wij meisjes, maar iedereen heeft weer gesmuld van zeker 8 verschillende gerechten en nog sushi’s vooraf.

Mchi IJburg Amsterdam

Een echte aanrader voor de liefhebber van Aziatisch eten

Voor mij staat Mchi zeker in mijn top 5 als het om lekker uit eten gaan gaat en we zullen hier zeker nog veel vaker terugkomen.

Tot snel!

Ester