Walking wine&bites evenement

Geschreven op 15 juni 2019
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Griekse wijn en bites

Op zondag 14 juli 2019 organiseren OpstapmetLisa en Restaurant Elea in Rijswijk een gezellig Walking wine&bites evenement om met elkaar de zomervakantie in te luiden die bijna haar intrede maakt.

Griekse wijnen en bijpassende gerechtjes

Het evenement start om 14:30 uur en je vindt tot 17:00 uur verspreid over het restaurant 5 verschillende wijn/spijs combinaties met een Griekse touch. Het team van Elea vertelt je ter plekke meer over de wijn die ze schenken en de gerechten die ze daarbij serveren.

Voor € 40,- per persoon geniet je van 5 verschillende glazen wijn en bijpassende gerechtjes terwijl je in een ongedwongen sfeer kennismaakt met het team van Elea en natuurlijk Chef Takis en Gastvrouw Bibi.

En natuurlijk krijgt ook deze keer iedereen bij vertrek een goodiebag van OpstapmetLisa mee vol leuke verrassingen, acties en kortingen.

Ben jij er bij op 14 juli?

Meld je dan aan via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar info@opstapmetlisa.nl. Geef je naam en telefoonnummer door en het aantal personen waarmee je komt.

Tot dan!


Restaurant Elea

Restaurant Elea staat bekend om haar heerlijke gerechten met pure smaken en kraakverse producten, waarin subtiel de Griekse invloeden in terug te vinden zijn van de geboortegrond van Chef Takis.

Elea bestaat pas 2,5 jaar en heeft nu al via verschillende wegen veel erkenning gekregen voor hun heerlijke eten en mooie restaurant.

In november was Chef Takis genomineerd voor de Proefschrift Restaurant Award Talentvol Chef, in december was hij genomineerd voor de verdeling van de jaarlijkse Michelinsterren, in januari bereidde hij een aantal heerlijke gerechten tijdens de Wine Professional en in maart mocht hij meestrijden op de Foodlab challenge in Goes. Ook ontving restaurant Elea in maart de Gold Award voor de verkiezing leukste restaurant in de gemeente Rijswijk.

Chef Takis en Gastvrouw Bibi van Restaurant EleaChef Takis en Gastvrouw Bibi zijn enthousiast, gedreven en vooral heel erg gastvrij. Ze leren hun gasten graag kennen en nemen hier waar mogelijk de tijd voor. En op 14 juli ontvangen ze jou graag om kennis te maken en te genieten van een aantal heerlijke Griekse wijnen met bijpassende gerechtjes bereid door Takis.