Wat te doen in Den Haag dit seizoen

Geschreven op 13 december 2016
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Wat te doen in Den haag dit seizoen

Wat te doen in Den Haag

Geniet van sfeervolle winterse activiteiten

Is de decembermaand zijn er veel winterse activiteiten in Den Haag te vinden. Wij hebben de leukste voor je opgezocht zodat jij weet waar je moet zijn als je er lekker in Den Haag op uit wilt met je gezin deze maand, en zelf lekker kan genieten van de mooiste winterse sferen. Hierbij doen we je al een paar voorstellen voor wat te doen in Den Haag dit seizoen:

De Pier Scheveningen

De hele winter kan jij je vermaken op de overdekte Pier in Scheveningen. Geniet boven strand en zee van een geweldige dag uit, spetterend feest of vergadering op unieke locatie. Bezoek de FoodBoulevard, restaurants, terrassen, en shops gewoon tussendoor of tijdens een van onze vele festivals. Je kan bungee jumpen, floaten of doe een rondje reuzenrad. Hier kun je alle kanten uit!

Scheveningen - De Pier

Coolevent Scheveningen

Voor de 10e keer op rij is dit jaar Scheveningen weer het winterse middelpunt van Den Haag met haar Cool Event Scheveningen. Het belooft een spetterend seizoen te worden: van 13 november 2016 t/m 15 januari 2017 wordt de badplaats van Den Haag weer omgetoverd tot een waar winterparadijs.

  • Kom schaatsen op de 600m2 grote schaatsbaan voor het Kurhaus Hotel: het ‘Kurhausplein On Ice’ t/m 15 januari.
  • Roetsj van de ICE Roetsjbaan op de boulevard. Vanaf De Pier roetsj je over de 30 m. lange ijsroetsjbaan naar de Palace Promenade van 3 december t/m 8 januari.
  • Bewonder de ICE EXPO *COOL ART, wereldkunst in ICE op de boulevard tegenover het Kurhaus van 10 december t/m 8 januari.

Kerstmarkt in Den Haag

De Royal Christmasfair. Hij is er weer. De derde keer op rij in het centrum van Den Haag. Van 15 tot en met 23 december vind je op het Lange Voorhout de leukste kerstmarkt van Den Haag. Met sfeervolle kraampjes met verschillende kerstproducten, sfeerverlichting, warme glühwein en flammkuchen. En uiteraard wordt de kerststemming helemaal ingezet door nostalgische koortjes, magiërs, theatergroepen en gezellige muziek.

Wintervuurwerk festival Scheveningen

Voor het eerst kan je niet alleen in de zomer genieten van hét vuurwerkfestival van Europa, maar ook hartje winter. Vanuit beide kanten van de Pier wordt het vuurwerk nog op 18 en 26 december vanaf 19:00 uur afgeschoten. Dus warm jezelf op in een van de gezellige restaurants op de Boulevard en geniet van het mooiste vuurwerk van deze winter. www.vuurwerkfestivalscheveningen.nl

Weet jij nog leuke winterse activiteiten in Den Haag te vinden die wij nog niet hebben genoemd? Laat het ons weten in onderstaand reactieveld. Wellicht staan ze er de volgende keer ook tussen!