Walking Wine&Bites evenement bij het luxe Restaurant Elea

Geschreven op 19 juli 2019
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Elea Event

Zondag 14 juli organiseerden wij samen met het luxe Restaurant Elea het Walking Wine&Bites event! Het was met een opkomst van 43 gasten echt een groot succes! We laten in deze blog een impressie zien van hoe leuk het was. We gaan dit namelijk zeker nog een keer doen, dus dan weet je alvast wat je kan verwachten. Want de volgende keer ben jij er toch ook bij?

Het idee

Het idee voor een Walking Wine&Bites event is ontstaan tijdens een brainstormsessie met Restaurant Elea. We waren meteen erg enthousiast. We hebben eerder evenementen georganiseerd, maar nog niet eerder met het thema “eten en drinken”. We gingen dus met dit idee aan de slag en al snel werd het plan voor een Walking Wine&Bites evenement geboren. Een soort wijn/spijs wandeling, maar dan op één vaste locatie met de heerlijke cuisine van Restaurant Elea.

Chef Takis van Restaurant Elea

De voorbereidingen

Het moeilijkste was nog wel het vastleggen van een datum. Met de zomervakantie voor de deur is dat nog niet zo eenvoudig. Iedereen heeft het altijd heel erg druk in deze periode. Toch leek het ons leuk om juist dit thema aan het evenement te hangen. We zouden letterlijk de zomervakantie gaan inluiden met elkaar. De datum 14 juli bleek dus, gezien de opkomst, uiteindelijk een goede datum te zijn. Maar het blijft altijd spannend.

Evenement Elea glazen

Ook begonnen we in de aanloop van het evenement al spullen te verzamelen voor in de goodiebag. Daarmee werden we geholpen door onze locaties Blitz Wellness & Skincare en Quinto Kappers. Maar ook Rituals, Douglas en ICI Paris XL deden iets leuks in het zakje.

goodie bags

De gasten zijn er!

De gasten druppelden rond half 3 allemaal binnen. Iedereen kreeg een kaartje waarop de verschillende gerechten stonden. Dat was meteen ook de vaste volgorde, ook met het oog op de wijnen die steeds een beetje zwaarder werden. Buiten stond een bord waarop de route duidelijk stond aangegeven.

bereiding gerechten Elea

Toen het om half 3 licht begon te regenen ging iedereen snel naar binnen, maar gelukkig is het restaurant groot genoeg en was het een buitje van niets. Wat wij vooral leuk vonden was dat het gezelschap heel gevarieerd was!

gasten Elea

Heerlijke wijnen en fantastisch eten

We hadden het niet anders verwacht: maar de wijnen en de hapjes waren werkelijk verrukkelijk. Iedereen kon zich daarin vinden. Ze hadden ook rekening gehouden met allergieën zodat iedereen zorgeloos kon genieten van al het lekkers. Het eten was echt zoals je van dit luxe restaurant verwacht: heel verrassend en verfijnd. Het was wat alles betreft een topmiddag. De goodiebags werden uitgedeeld door het personeel en om 5 uur konden zij zich gaan opmaken voor het diner. Het was een evenement die we zeker graag nog een keer over willen doen! Bedankt Takis en Bibi voor de gastvrijheid, de geweldige organisatie en natuurlijk de wijnen en de gerechten!

Wil jij op de hoogte blijven van onze blogs, evenementen en winacties? Meldt je dan aan voor onze nieuwsbrief! Dan weet je zeker dat je niets meer mist!