Yoghurt Barn in Den Haag is er één om op je lijstje te zetten!

Geschreven op 10 mei 2016
Leestijd 2 minuten
Geschreven door gast blogger
gastblogster OpstapmetLisa
Yoghurt barn Den Haag

Wat is er nou fijner dan in het weekend of op een vrije dag uitgebreid te gaan high tea-en? Heerlijk toch?! Afgelopen zondag was ik met mijn vriendinnen in Den Haag bij de Yoghurt Barn op het Noordeinde. Zeker een bezoekje waard en verrassend lekker!

Naast een high tea kun je er ook terecht voor een brunch met o.a. verschillende yoghurt specials en de bekende blended yoghurts, smoothies.

Service met een vriendelijk gezicht

Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen door één van de vriendelijke medewerkers en werden we begeleid naar onze tafel.

Eerst werd er een theepot geserveerd met acht verschillende theetjes. De één was nog lekkerder dan de ander. Mijn persoonlijke favoriet was de champagne thee.

High tea nieuwe stijl

Niet veel later werden we getrakteerd op een dienblad met verschillende kleine yoghurtjes, gecombineerd met gebakjes, smoothies en breekbroodjes met een hartige  dip. Als toetje mag je zelf een frozenyoghurt uitzoeken. De mango is echt een aanrader,  zo lekker!

Stijl en sfeer

Door de landelijke, industriële inrichting en sfeer voel je je meteen op je gemak. Je krijgt zelfs bij je eerste bezoek het gevoel dat je er al vaker bent geweest.

Beneden staan er bankjes en zijn er wat kleine hoekjes gecreëerd voor de kleine gezelschappen, of om te gebruiken als rustige werkplek. Boven, waar wij ook zaten, zijn de grotere tafels voor groepen. Nog wel een leuk klein detail, bij binnenkomst ligt er op je tafel een krijtbord met de naam van degene die heeft gereserveerd. De koffie heb ik zelf niet geprobeerd, maar volgens mijn tafelgenootjes is deze ook zeer goed. Dat wordt dus vaker een bezoekje aan de Barn! 🙂

Tot snel,

Tessa