You hate it, or you love it: Sushi

Geschreven op 5 april 2016
Leestijd 2 minuten
Geschreven door gast blogger
gastblogster OpstapmetLisa
Akihito sushi

Maar ook als je een echte sushi liefhebber bent zijn er nog veel keuzes te maken. De all you can eat sushi restaurants zijn een aantal jaar geleden als paddenstoelen uit de grond geschoten. Maar ze bieden niet allemaal dezelfde kwaliteit en is bij ieder restaurant het concept net even anders.

Afgelopen vrijdag was het bij ons weer zo ver. Tijd voor sushi! We waren bij Akihito Sushi in Rijswijk. Hier waren we  al eerder geweest. En wederom is het goed bevallen. Dus dacht ik; Het is tijd om er iets over te schrijven. Vandaar nu mijn blog over Akihito Sushi!

Akihito Sushi RijswijkMijn favoriet

Als het op sushi aankomt zijn Alex en ik behoorlijk kritisch. Maar echt, de sushi bij Akihito is echt van goede kwaliteit en door de inrichting en sfeer van het restaurant is dit zeker een van mijn favorieten! Geen schreeuwerige en rondrennende kinderen, maar gewoon relaxed en sfeervol.

Alle sushi staat op het menu en is aangevuld met een aantal bijzondere soorten sushi. Mijn persoonlijke favorieten zijn de Uramaki/California roll en de spicey tuna roll.

Mango rollGezellig, sfeervol, lekker eten

Akihito is een hele ontspannen zaak waar iedereen, jong tot oud, zich thuis zal voelen. Door de verschillende hoekjes en sferen in de zaak kan iedereen een plekje kiezen dat past.

Het is op de gemiddelde vrijdagavond hartstikke vol en bruisend in het restaurant. Gezelligheid gegarandeerd dus!

Geen briefjes, maar bestellen op de tablet

De bediening bij Akihito doet het fantastisch we worden ontvangen door een hartverwarmende gastvrouw en zij zorgt dat iedereen het naar de zin heeft. Ze maakt een praatje, is vrolijk, weet ons ook alles over het eten te vertellen en hoe het werkt met bestellen dat gaat namelijk met een tablet.

Een zeer efficiënte manier: daarop zie je alle gerechten afgebeeld, waardoor het snel duidelijk wordt wat je precies bestelt. Via een tablet geef je de bestelling door.

Samen met haar team zorgt ze ontzettend goed voor alle gasten, waardoor iedereen zich thuis zal voelen en graag zal terug komen. En ook vanavond, alles was weer tip top. Eén van de beste sushi zaken in de Randstad!

Restaurant AkihitoHeb jij ook een favoriet sushirestaurant? Geef hem door in het reactieveld ons mijn blog. Dan kunnen wij het ook snel eens uitproberen in jouw favoriet!

Tot snel,

Tessa