Zomerse thrillers voor in de vakantiekoffer

Geschreven op 7 mei 2019
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Zomerse thrillers

Het weer wordt steeds beter en veel mensen hebben hun vakantie al geboekt. Eindelijk heb je tijd om dingen te doen om te ontspannen, zoals lezen! Wij hebben voor jou een aantal spannende zomerse thrillers gevonden waarin je jezelf lekker kan verliezen! Je kan de boeken bestellen door op de mintgroene tekst te klikken. Dan kom je namelijk op de webshop van boekenwinkel Paagman terecht.

De Trip door Nathalie Pagie

Dit is alweer het vierde deel met het journalisten-duo Tara en Diego in de hoofdrol. Het verhaal speelt zich af op Hawaii waar Tara en Diego verslag doen van het extreme adventure programma De Trip. Wanneer een deelnemer is uitgeschakeld, neemt Diego graag zijn rol over. Vanaf dan gaat alles in een stroomversnelling! Een spannende thriller waarin van alles gebeurd, dus. Lees ook: Casa Familia, Paradijsvogels en Rio Grande.

Ciao Sicilia door Mariëlle Boersma

Voor de liefhebbers van het programma “ik vertrek” is er nu ook een “ik vertrek-thriller”! Anne laat alles achter zich wanneer ze een brief heeft gepost. Ze kan niet anders! Ze vlucht naar het Italiaanse eiland Sicilië in de hoop dat niemand haar daar zal vinden. Ciao Sicilia is de tweede “ik  vertrek-thriller van Mariëlle Boersma. Eerder schreef ze al Chateau de Provence. Beide boeken zijn los van elkaar te lezen.

vakantieboeken

Faςade door Esther Verhoef

Faςade is de laatste nieuwe thriller van Esther Verhoef en je zal er van op het puntje van je strandstoel zitten. Na een pijnlijke scheiding besluit Iris een roadtrip door Europa te maken in haar Oldtimer Toet. De eindbestemming is Portugal, waar haar reislustige moeder woont. Onderweg laat ze de charmante sportinstructeur Mischa instappen en even lijkt het er op dat dit een romantisch verhaal wordt.

Maar Mischa is niet wie hij zegt dat hij is…. Spannend!

Nice door Kiki van Dijk

Jacky leidt als parfumeur een rustig leven tot haar zus Christine in coma raakt na een val. Jacky vliegt meteen naar de Franse badplaats Nice, haar geboorteplaats en de tegenwoordige woonplaats van haar zus. Zou er opzet in het spel zijn vanwege hun familiegeschiedenis? Kiki van Dijk schreef eerder al de lekkere weglees thrillers Ibiza, Ibiza de erfenis en Bali. Heerlijke vakantiethrillers die los van elkaar te lezen zijn!

vakantie boeken

Het strandhuis door Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer is eigenlijk het pseudoniem voor de in 2011 overleden auteur Paul Goeken. In overleg met zijn familie worden er nog altijd onder deze naam boeken uitgebracht, zo ook Het Strandhuis. In dit verhaal gaat Gemma, die al jaren geen contact meer heeft met haar vriendinnen, op Sardinië aan haar nieuwe thriller werken. Een reeks vreemde gebeurtenissen zet de afspraken van vroeger met de oude vriendinnengroep op scherp. Iemand stalkt de vrouwen en ze denken te weten wie het is… ook al is dat onmogelijk….

Wil jij niets missen van onze laatste berichten en winacties? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte!