Een zondags ontbijtbuffet met een ultiem vakantiegevoel

Geschreven op 20 september 2016
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ester
Ester
ontbijtbuffet beachclub Titus

Vorige week zondag heb ik met mijn gezin en goede vrienden ontbeten bij Beachclub Titus tijdens het ontbijtbuffet. Nou ben ik als fanatiek Kijkduin-ganger al vaak genoeg bij Titus geweest, maar in de meeste gevallen was dat toch in de middag of ’s avonds.

De prijzen die wij weggeven zelf ook ervaren

Aan het begin van de zomer hebben wij namens OpstapmetLisa een deel en win actie gedaan waarbij wij een ontbijtbuffet voor twee hebben weggegeven. Hierdoor was ik toch ook zelf nieuwsgierig geworden naar dit zomerse strand ontbijt.

Wakker worden in de zon met uitzicht op zee

Om 9:00 uur sharp kwamen wij aan op het strand. Heerlijk rustig en een nog wat verlegen ochtend zonnetje. Onze kinderen wilden eigenlijk direct het strand op rennen, maar moesten even wachten op onze vrienden.

In de tussentijd werden wij al verwelkomd met een heerlijke kop thee en een hete kop koffie.

heerlijk rustig op het strand

Een ontbijtbuffet waar echt voor iedereen iets lekkers te vinden is

Het duurde niet lang voordat we compleet waren en we ons konden storten op het ontbijt. Helemaal links waren allerlei soorten brood, toast, cracker en beschuit te vinden met daarnaast de zoete broodjes als croissants en chocoladebroodjes. Uiteraard voor de kinderen ook het nodige zoete beleg, maar ook de gezonde yoghurts met toppings, vleeswaren, fruit en de meer gezonde belegvarianten.

De warme gerechten worden ter plekke bereid

Helemaal rechts zagen we een meer dan indrukwekkende opstelling van allerlei verschillende salades en een kok die eieren voor ons klaarmaakte, inclusief een roerei met truffel er in verwerkt!
En natuurlijk, ook de kleintjes worden niet vergeten, dus er lagen meer dan voldoende pannenkoeken.

ontbijtbuffet van Beachclub Titus

Relaxen van een lazy Sunday

We hebben alle tijd genomen en gingen af en toe even langs het buffet om weer een hapje te halen. Ondertussen was het zonnetje al weer meer doorgebroken dus zat het heerlijk terwijl wij rustig wakker werden, bijkletsen met onze vrienden, lekker aten en de kinderen tussen het eten door hun gang konden gaan op het strand.

Een echte aanrader voor de zondagmorgen

De eerste keer dat wij op deze manier hebben ontbeten, maar zo geslaagd dat wij zit op mooie en relaxte zondagen absoluut vaker gaan doen!

Zien we jouw ook een keer op een lazy Sunday aan het ontbijtbuffet? www.opstapmetlisa.nl/beachclub-titus

heerlijk toeven bij Beachclub Titus

Heb jij ook een leuke tip voor een ontbijtplekje waar jij graag jouw zondagochtend doorbrengt? Laat het ons weten, dat kunnen wij het ook ontdekken!

Tot snel,

Ester