Leuk uitje: de kookworkshop

Geschreven op 15 maart 2022
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
kookworkshop

Yes! Er zijn weer versoepelingen en dat betekent dat we weer leuke dingen kunnen gaan inplannen. Zoals het volgen van een van de vele kookworkshops bijvoorbeeld. Dus prik snel een datum, want een kookworkshop is niet alleen leuk, het is ook nog heel leerzaam!

Keizer Culinair

Iedereen die wil leren koken in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag is bij Keizer Culinair aan het goede adres. Zij bieden kookcursussen aan voor groepen, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje én voor de individuele hobbykok. Naast kookworkshops bieden ze ook culinaire evenementen aan zoals wijnproeverijen, begeleiden ze kookclubjes en organiseren zelfs kookwedstrijden!

Kookworkshop

De Groene Schuur

De Groene Schuur in Groessen heeft zelfs een eigen kwekerij aan huis! Je weet bij deze kookworkshops dus zeker dat je alleen met de meest verse ingediënten aan de slag gaat. Je gaat letterlijk koken in de kas, dus tussen de gewassen. Je kan kiezen voor wel 20 verschillende thema’s als het gaat om kookworkshops. Zo is een een workshop Spaanse tapas, Grieks, Thais, Surinaams, Portugees, Italiaans, noem maar op! Voor groepen en individueel. Wil je meer dan een enkele kookworkshop? Boek dan de vierdaagse kookcursus!

Kookworkshop Ron Blaauw

Echt leren koken van een superchef? Dan is de kookworkshop van Ron Blaauw echt iets voor jou! Leer koken als een pro in restaurant Central Station in Diemen. Voor groepen als individuen. Dus als je echt indruk wilt maken met je kookkunsten dan is dit de plek!

Kookworkshop

Heeren van de Kook

Leer op een speelse en gezellige manier de Mediterrane keuken kennen bij de Heeren van de Kook in Schijndel. Naast de Mediterrane keuken bieden ze ook kookworkshops aan van de Indonesische keuken en zelfs de oud-Hollandse keuken. Superleuk en leerzaam! Je hebt geen speciale culinaire achtergrond nodig, dus ga gewoon lekker aan de slag!

Brasserie Meelfabriek Zijlstroom

In Leiderdorp, onder de rook van Leiden, vind je Brasserie Meelfabriek Zijstroom. Het gebouw waarin de brasserie is gevestigd is op zichzelf al heel bijzonder! En je kan er nog kookworkshops volgen ook! Je hebt de keuze uit verschillende lekkere thema’s en na een uurtje of 4 of 5 zet je een heerlijk 4-gangenmenu op tafel! Ideaal voor groepsuitjes met bijvoorbeeld vriendinnen, familie of het werk.

Kookworkshop

Kookparty

Kookparty in Stad aan het Haringvliet, heeft ook leuke kookworkshops voor kinderen. Ideaal dus voor een kinderfeestje! Maar ook groepen zijn welkom om bijvoorbeeld tapas, sushi of fingerfoods te leren maken. Ook echte zoetekauwen zitten hier goed. Je kan namelijk ook kiezen voor een workshop bonbons maken, taarten bakken, cupcakes maken, noem maar op! De kookworkshop high tea maken, bijvoorbeeld, is altijd een leuke workshop om bijvoorbeeld met vriendinnen te doen!

Kenny Koken

Een paar jaar geleden hebben wij van OpstapmetLisa onze gezinnen meegenomen naar Van der Valk in Nootdorp. Daar hebben we heerlijk de kinderen aan het werk gezet! Met Kenny Koken gaan de kinderen namelijk helemaal zelf aan de slag in de keuken, uiteraard onder professionele begeleiding. Wat ze maken mogen ze ook opeten. De ouders kunnen lekker van de kaart bestellen waar ze zin in hebben en genieten van een lekker rustig avondje zonder steeds de kinderen bezig te hoeven houden. Ideaal!

Kookworkshop


Credits foto’s: www.canva.com

Dit blog is redactioneel tot stand gekomen. Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze blogs en winacties? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox