Adverteren op OpstapmetLisa

Adverteren op OpstapmetLisa

OpstapmetLisa is hét mediakanaal van Nederland dat toffe ondernemingen en consumenten met elkaar verbindt op een geheel eigen en betrokken wijze. Wij doen namelijk niet aan platte reclame, maar nemen de lezers in onze blogs mee naar deze locaties en laten ze op afstand meebeleven wat er te doen is. Zo krijgen ze al een bijzondere indruk van de locatie voordat ze er ooit geweest zijn en geven we ze de zin en het verlangen om er ook snel zelf een kijkje te gaan nemen.

Wil jij onder de aandacht komen bij de lezers van OpstapmetLisa?

Wil jij jullie bedrijf op een unieke manier onder de aandacht brengen bij onze doelgroep? Word partner en wij zorgen er samen met jou voor dat onze lezers jouw bedrijf leren kennen als een locatie waar ze zeker een bezoek aan moeten brengen!

Je kan op verschillende manieren worden gepromoot, al vanaf € 25,- per maand. Zo kan jij, of je nu groot of klein bent, jezelf laten zien op OpstapmetLisa op een manier die bij jou past en gebruik maken van het grote bereik dat wij hebben opgebouwd en dat nog steeds doorgroeit.

Pakketten en tarieven

Basispakket tarieven OpstapmetLisa Optimaalpakket tarieven OpstapmetLisa tarievenkaart stadsmarketing campagne pakket

 

Wanneer je een samenwerking met OpstapmetLisa aangaat, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Aandacht voor bijzondere bedrijven

Op deze manier vermaken wij niet alleen onze lezers, maar brengen we ook de locaties die wij op onze website en social kanalen aanbevelen op een unieke manier onder de aandacht.

Bereik meer dan 20.000 mensen per maand

Wij doen dit al sinds 2016 en hebben sindsdien een enthousiast en betrokken publiek opgebouwd. Al meer dan 500.000 mensen hebben onze blogs gelezen en met gemiddeld 16.000 website bezoekers per maand en meer dan 10.000 volgers op social media zijn wij hét platform waar mensen op zoek gaan naar een leuke vrijetijdsbesteding.

OpstapmetLisa wordt bezocht door mannen (35%) en vrouwen (65%) in de leeftijdscategorieën van 25 tot en met 65+ en vanuit alle provincies van het land.

Wie gingen jou voor?

Onder andere:

Meld je aan en sta zo snel mogelijk op OpstapmetLisa.nl

Kies het abonnement dat het beste bij jou past en meld je aan via onderstaand formulier. Wij maken zo snel mogelijk jouw advertentiepagina klaar en starten direct om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij onze lezeressen.

Ja, ik wil mijn bedrijf promoten!

Vul hieronder ons formulier in naar aanleiding van uw interesse en we nemen spoedig contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik heb interesse in:

Download hier de mediakit voor:

Stadsmarketing
Beachclubs
Winkels 
Restaurants
Activiteiten locaties