Adverteren op OpstapmetLisa

OpstapmetLisa is hét mediakanaal van Nederland dat toffe ondernemingen en consumenten met elkaar verbindt op een geheel eigen en betrokken wijze. Wij doen namelijk niet aan platte reclame, maar nemen de lezers in onze blogs mee naar deze locaties en laten ze op afstand meebeleven wat er te doen is. Zo krijgen ze al een bijzondere indruk van de locatie voordat ze er ooit geweest zijn en geven we ze de zin en het verlangen om er ook snel zelf een kijkje te gaan nemen.

Aandacht voor bijzondere bedrijven

Op deze manier vermaken wij niet alleen onze lezers, maar brengen we ook de locaties die wij op onze website en social kanalen aanbevelen op een unieke manier onder de aandacht.

Ons bereik

Wij doen dit al sinds 2016 en hebben sindsdien een enthousiast en betrokken publiek opgebouwd. Al meer dan 300.000 mensen hebben onze blogs gelezen en met gemiddeld 10.000 bezoekers per maand zijn wij hét platform waar mensen op zoek gaan naar een leuke vrijetijdsbesteding.

Ook op social media zijn wij erg actief. Wij delen onze verhalen op Instagram, Facebook, LinkedIn en Youtube en hebben daar een groot bereik opgebouwd. Via Instagram (10k+) inspireren wij ons publiek niet alleen via de reguliere posts, maar brengen wij onze partners gericht onder de aandacht via de doorlink in de stories.

OpstapmetLisa wordt bezocht door mannen (35%) en vrouwen (65%) in de leeftijdscategorieën van 25 tot en met 65+ en vanuit alle provincies van het land.

Wil jij jouw bedrijf ook presenteren op OpstapmetLisa?

Wil jij jullie bedrijf op een unieke manier onder de aandacht brengen bij onze doelgroep? Word partner en wij zorgen er samen met jou voor dat onze lezers jouw bedrijf leren kennen als een locatie waar ze zeker een bezoek aan moeten brengen!

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om met ons samen te werken, al vanaf € 25,- per maand. Zo kan jij, of je nu groot of klein bent, jezelf laten zien op OpstapmetLisa op een manier die bij jou past en gebruik maken van het grote bereik dat wij hebben opgebouwd en dat nog steeds doorgroeit.

Onze pakketten en tarieven

Wanneer je een samenwerking met OpstapmetLisa aangaat, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Wie gingen jou voor?

Onder andere:

Partners van OpstapmetLisa

Meld je aan en sta zo snel mogelijk op OpstapmetLisa.nl

Kies het abonnement dat het beste bij jou past en meld je aan via onderstaand formulier. Wij maken zo snel mogelijk jouw advertentiepagina klaar en starten direct om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij onze lezeressen.

Adverteerders

Vul hieronder ons formulier in naar aanleiding van uw interesse en we nemen spoedig contact met u op.