Over OpstapmetLisa

Welkom op OpstapmetLisa

OpstapmetlLisa gaat over Nederland. Een land wat vaak voor lief wordt genomen of zelfs gekleineerd. Maar Nederland is niet zomaar een land, het is ONS land. Met twaalf provincies die ieder hun eigen prachtige karaktertrekken hebben. De heuvels van Limburg, de wateren van Friesland. De Drentse hunebedden, de Zeeuwse mosselen. En natuurlijk de steden in de Randstad en de kilometers lange prachtige kustlijn. Stuk voor stuk plekken waar je kan genieten van natuur, cultuur, leuke activiteiten en nog veel meer vermaak. In dit Nederland zijn er het hele jaar door leuke dingen te doen. Lekker shoppen, uit eten gaan, een mooi museum bezoeken, de natuur in, jezelf heerlijk laten verwennen in de wellness of gewoon gezellig en knus in je eigen huis.

De blogsters van OpstapmetLisa speuren het hele land af naar de leukste uitjes en delen hun bevindingen met jou in hun blogs. Zo hoef jij de volgende keer dat je op zoek bent naar een leuk uitje niet ver te zoeken; je vindt het op OpstapmetLisa.nl

De leukste uitjes van Nederland

Hoe vinden wij deze uitjes?

Ester, Sonja en hun blogsters zijn voortdurend bezig met het verzamelen van leuke uitjes. Maar hierbij krijgen ze hulp! Zo krijgen ze tips uit hun eigen kennissenkring, werken ze samen met locatiepartners én worden ze door lezeressen getipt.

We verzamelen alle bevindingen op in onze blogs, onze Facebookpagina, Instagram en in onze nieuwsbrief . We vertellen je hierbij niet alleen waar je moet zijn en wat er te doen is, maar vooral waarom het de moeite waard is om dit uitje zelf eens te beleven.

Dus kijk rond op onze website en ontdek de leukste uitjes bij jou in de buurt!

Dit zijn de blogster van OpstapmetLisa:

Ester
Ester
Mijn naam is Ester van Kuik. Van beroep ben ik Marketeer. Ik ben gespecialiseerd in online marketing, SEO, marketingstrategie en content marketing. In 2016 ben ik van start gegaan met OpstapmetLisa. Dit is ontstaan uit mijn eigen behoefte om als 30+’er, ondanks de drukte in het dagelijks leven, er op uit te gaan en leuke dingen te doen. Alleen, met vriendinnen of met mijn man en gezin. Ik zocht hiervoor inspiratie en merkte dat ik daarvoor moest zoeken op verschillende websites. Met OpstapmetLisa wil ik dan ook een platform bieden waar je in één omgeving inspiratie op kan doen voor leuke uitjes door heel Nederland.
Sonja van OpstapmetLisa
Sonja
Mijn naam is Sonja Koene. Ik werk sinds 2017 bij OpstapmetLisa. Ik houd mij met name bezig met content marketing, social media strategie en het verbinden van onze doelgroep met de locaties waarmee wij samenwerken. Ik ben bij OpstapmetLisa terecht gekomen omdat ik een blogger in hart en nieren ben. Hoe gaaf is het dat ik daar mijn beroep van heb kunnen maken! Daarnaast trek ik er graag op uit, met vriendinnen of met mijn gezin. Een gouden combinatie dus! Mijn doel is dan ook om onze lezeressen te inspireren om er lekker op uit te gaan zodat ze mooie herinneringen kunnen maken.
Claudia Flieger
Claudia Flieger
Hallo! Mijn naam is Claudia Flieger. Ik ben de nieuwe stagiaire en gastblogster van OpstapmetLisa. Oorspronkelijk kom ik uit de modebranche. Onlangs heb ik toch weer besloten de schoolbanken in te duiken. Omdat ik het leuk vind om creatief te zijn en mij onder de mensen te bevinden, is mijn keuze gevallen voor de studie Marketing en Communicatie. Naast mijn studie gaat al mijn tijd naar mijn gezin. Ik hou ontzettend veel van familie-uitjes en knutselen met mijn twee kinderen. Het mooiste van werken bij OpstapmetLisa vind ik dat ik kan leren van andere hardwerkende vrouwen, die het gezinsleven combineren met hun passie. Ik wens onze lezers en lezeressen veel leesplezier toe!
Fenne
Fenne van der Horst
Hoi! Mijn naam is Fenne en ik ben 16 jaar. Ik woon in Utrecht. Hier ga ik ook naar school en ik zit nu in 5 gymnasium. In november ga ik mijn eerste wereldreis onder schooltijd maken. Als gastblogger voor OpstapmetLisa vertel ik je graag over leuke uitjes rond Utrecht.
Ingeborg Hendriks
Ingeborg
Mijn naam is Ingeborg Hendriks. Ik ben regelmatig een gastblogger bij OpstapmetLisa. Van beroep ben ik marketing & communicatie specialist. In mijn vrije tijd kook ik graag, maar ga ook graag uit eten en een avondje uit. Ik hou van shoppen, met name bij de bijzondere boetiekjes met goede service. Als geboren en getogen Westlandse laat ik jullie graag kennis maken met de verborgen schatten in het Westland, maar ook daarbuiten.
Marian van Dijk
Marian van Dijk
Ik ben Marian van Dijk, getrouwd en heb drie zoontjes. We wonen sinds een jaar in Wezep, Gelderland. Dit is voor mij de zevende provincie waarin ik woon! Ik ben benieuwd of ik ze alle twaalf uiteindelijk kan afvinken, wie weet! Voorlopig blijven we hier wel, de Veluwe is prachtig! Ik houd van gezelligheid, fietsen, lezen, uit eten gaan en nieuwe ervaringen opdoen. We hebben als gezin weer de museumjaarkaart waarmee we in heel Nederland even kort, of als het heel leuk blijkt te zijn lang, naar musea kunnen gaan. Ideaal. Ik woon nu te midden van de Hanzesteden, er is weer volop leuks te ontdekken! Ik fiets ook zo de IJssel over en ben dan in het mooie Zwolle. Het is heel fijn wonen hier in een rustig dorp op loopafstand van de heide en bossen en op fietsafstand van een mooie stad die alles heeft.
Silvia
Silvia
Hallo, ik ben Silvia. Ik heb twee kinderen en woon samen in Den Haag. Ik heb altijd een fascinatie gehad voor de combinatie wijn en spijs; hoe die twee elkaar kunnen versterken. Ik ben mij steeds meer gaan interesseren in het verhaal achter de wijnen die ik proef; hoe ontstaat de kleur, de geur, de smaak en wie heeft de wijn gemaakt. Inmiddels heb ik mijn internationale wijndiploma WSET 2 gehaald. Nu al zin om door te gaan voor WSET 3! Ik heb nu ook mijn eigen website en Instagram pagina. Super leuk om door OpstapmetLisa gevraagd te worden als gastblogger en nu ook via deze weg allerlei tips en ideeën te geven over wijn en spijs!
Portret Barbara (2)
Barbara
Wie zit achter Barbara.? Barbara Enthoven. Het is haar missie om jou te informeren en inspireren. Daarin maakt ze gebruik van een mix van feitelijke kennis en haar mening. Barbara heeft een theoretische achtergrond door de beroepsopleiding modestyling en de basisopleiding esthetiek. Ze heeft ervaring met modellen- en mannequinklussen, het stylen van modeshows, geven van stylingworkshops en het coachen van vrouwen met vragen over persoonlijke styling. Die combinatie maakt dat zij een betrouwbare bron is voor jou.
Tante Truus kan Alles
Irene
Ik ben Irene Planken en woon samen met mijn vriend Alex en onze dochters Marley (2010) en Jenna (2013) in Zoetermeer. Ik hou van shoppen, uitgaan en eten en drinken. Eigenlijk maakt het niet uit waar ik ben, als het maar gezellig is. Zoetermeer wordt ook weleens slaapstad genoemd, maar ik ga jullie laten zien dat dit niet het geval. Zoetermeer heeft heel veel te bieden voor jong en oud!
gastblogster OpstapmetLisa
gast blogger
Verschillende van onze lezeressen wijzen ons regelmatig op leuke uitjes in hun regio. We vragen ze dan ook graag om hier iets leuks over te schrijven. Hier vind je hun verhalen.