Over OpstapmetLisa

Opstapmetlisa.nl is hét online platform voor vrouwen vanaf 30+ die op zoek zijn naar een leuke tijdsbesteding met vriendinnen, partner, de kinderen of lekker alleen. Vrouwen die willen genieten van de leuke en mooie dingen die het leven te bieden heeft. Voor deze vrouwen is ons team van blogsters continu op zoek naar unieke plekjes, leuke activiteiten, speciale festivals, bijzondere hotels en restaurants, culturele locaties, workshops, delicatessenwinkels en boetiekjes.

Welkom op OpstapmetLisa!

Een bijzonder plekje, mooi pleintje of park, dat speciale festival, evenement of leuke activiteit? Of dat speciale restaurant of boetiek? Wij vinden de parels onder de locaties. Vooral voor jou, maar ook om samen met een vriendin of met je eigen gezin te beleven en van te genieten.

Hoe komen wij aan deze tips?

Ester en Sonja zijn elke dag bezig met het verzamelen van leuke tips, maar dit doen zij niet alleen! Zij ontvangen adviezen vanuit de omgeving, in samenwerking met onze locatiepartners én met een grote groep gastbloggers! OpstapmetLisa is een grote groep enthousiaste dames die altijd opzoek zijn naar leuke belevingen. Als wij er op uit zijn, laten we onze OpstapmetLisa voelsprieten op volle toeren werken. Als we dan dat ene bijzondere plekje tegenkomen, nemen we alles in ons op en plaatsen onze bevindingen op onze blog, onze Facebookpagina, Instagram en in onze nieuwsbrief . We vertellen je niet alleen waar je moet zijn en wat er te doen is, maar vooral waarom het de moeite waard is om dit uitje zelf eens te beleven.

Kijk rond op onze website en ontdek de leukste uitjes bij jou in de buurt!

Dit zijn de blogster van OpstapmetLisa:

Ester
Ester
Mijn naam is Ester van Kuik. Van beroep ben ik Marketeer. Ik ben gespecialiseerd in online marketing, SEO, marketingstrategie en content marketing. In 2016 ben ik van start gegaan met OpstapmetLisa. Dit is ontstaan uit mijn eigen behoefte om als 30+’er, ondanks de drukte in het dagelijks leven, er op uit te gaan en leuke dingen te doen. Alleen, met vriendinnen of met mijn man en gezin. Ik zocht hiervoor inspiratie en merkte dat ik daarvoor moest zoeken op verschillende websites. Met OpstapmetLisa wil ik dan ook een platform bieden waar je in één omgeving inspiratie op kan doen voor leuke uitjes door heel Nederland.
Sonja van OpstapmetLisa
Sonja
Mijn naam is Sonja Koene. Ik werk sinds 2017 bij OpstapmetLisa. Ik houd mij met name bezig met content marketing, social media strategie en het verbinden van onze doelgroep met de locaties waarmee wij samenwerken. Ik ben bij OpstapmetLisa terecht gekomen omdat ik een blogger in hart en nieren ben. Hoe gaaf is het dat ik daar mijn beroep van heb kunnen maken! Daarnaast trek ik er graag op uit, met vriendinnen of met mijn gezin. Een gouden combinatie dus! Mijn doel is dan ook om onze lezeressen te inspireren om er lekker op uit te gaan zodat ze mooie herinneringen kunnen maken.
gastblogster OpstapmetLisa
gast blogger
Verschillende van onze lezeressen wijzen ons regelmatig op leuke uitjes in hun regio. We vragen ze dan ook graag om hier iets leuks over te schrijven. Hier vind je hun verhalen.
Portret Barbara (2)
Barbara
Wie zit achter Barbara.? Barbara Enthoven. Het is haar missie om jou te informeren en inspireren. Daarin maakt ze gebruik van een mix van feitelijke kennis en haar mening. Barbara heeft een theoretische achtergrond door de beroepsopleiding modestyling en de basisopleiding esthetiek. Ze heeft ervaring met modellen- en mannequinklussen, het stylen van modeshows, geven van stylingworkshops en het coachen van vrouwen met vragen over persoonlijke styling. Die combinatie maakt dat zij een betrouwbare bron is voor jou.
Tante Truus kan Alles
Irene
Ik ben Irene Planken en woon samen met mijn vriend Alex en onze dochters Marley (2010) en Jenna (2013) in Zoetermeer. Ik hou van shoppen, uitgaan en eten en drinken. Eigenlijk maakt het niet uit waar ik ben, als het maar gezellig is. Zoetermeer wordt ook weleens slaapstad genoemd, maar ik ga jullie laten zien dat dit niet het geval. Zoetermeer heeft heel veel te bieden voor jong en oud!
Ingeborg Hendriks
Ingeborg
Mijn naam is Ingeborg Hendriks. Ik ben regelmatig een gastblogger bij OpstapmetLisa. Van beroep ben ik marketing & communicatie specialist. In mijn vrije tijd kook ik graag, maar ga ook graag uit eten en een avondje uit. Ik hou van shoppen, met name bij de bijzondere boetiekjes met goede service. Als geboren en getogen Westlandse laat ik jullie graag kennis maken met de verborgen schatten in het Westland, maar ook daarbuiten.
Silvia
Silvia
Hallo, ik ben Silvia. Ik heb twee kinderen en woon samen in Den Haag. Ik heb altijd een fascinatie gehad voor de combinatie wijn en spijs; hoe die twee elkaar kunnen versterken. Ik ben mij steeds meer gaan interesseren in het verhaal achter de wijnen die ik proef; hoe ontstaat de kleur, de geur, de smaak en wie heeft de wijn gemaakt. Inmiddels heb ik mijn internationale wijndiploma WSET 2 gehaald. Nu al zin om door te gaan voor WSET 3! Ik heb nu ook mijn eigen website en Instagram pagina. Super leuk om door OpstapmetLisa gevraagd te worden als gastblogger en nu ook via deze weg allerlei tips en ideeën te geven over wijn en spijs!
Marian-van-Dijk
Marian van Dijk
Ik ben Marian van Dijk, getrouwd en heb drie zoontjes. Floris (2009), Hugo (2011) en Olivier (2014) en woon in Alphen aan den Rijn. Ik houd van gezelligheid, sporten, lezen, uit eten gaan en van nieuwe ervaringen opdoen. Eens in de maand ga ik met een club vriendinnen iets leuks doen, de laatste tijd hoppen we van escaperoom naar escaperoom! We hadden als gezin afgelopen jaar de museumkaart: we zagen heel wat (kidsproof) musea in Nederland! Nu hebben we die kaart weer opgezegd aangezien er in Alphen en omstreken ook van alles te beleven en te genieten is, daar ga ik jullie graag mee inspireren!