Over OpstapmetLisa

Welkom op OpstapmetLisa

OpstapmetlLisa gaat over Nederland. Een land wat vaak voor lief wordt genomen of zelfs gekleineerd. Maar Nederland is niet zomaar een land, het is ONS land. Met twaalf provincies die ieder hun eigen prachtige karaktertrekken hebben. De heuvels van Limburg, de wateren van Friesland. De Drentse hunebedden, de Zeeuwse mosselen. En natuurlijk de steden in de Randstad en de kilometers lange prachtige kustlijn. Stuk voor stuk plekken waar je kan genieten van natuur, cultuur, leuke activiteiten en nog veel meer vermaak. In dit Nederland zijn er het hele jaar door leuke dingen te doen. Lekker shoppen, uit eten gaan, een mooi museum bezoeken, de natuur in, jezelf heerlijk laten verwennen in de wellness of gewoon gezellig en knus in je eigen huis.

De blogsters van OpstapmetLisa speuren het hele land af naar de leukste uitjes en delen hun bevindingen met jou in hun blogs. Zo hoef jij de volgende keer dat je op zoek bent naar een leuk uitje niet ver te zoeken; je vindt het op OpstapmetLisa.nl

De leukste uitjes van Nederland

Hoe vinden wij deze uitjes?

Ester, Sonja en hun blogsters zijn voortdurend bezig met het verzamelen van leuke uitjes. Maar hierbij krijgen ze hulp! Zo krijgen ze tips uit hun eigen kennissenkring, werken ze samen met locatiepartners én worden ze door lezeressen getipt.

We verzamelen alle bevindingen op in onze blogs, onze Facebookpagina, Instagram en in onze nieuwsbrief . We vertellen je hierbij niet alleen waar je moet zijn en wat er te doen is, maar vooral waarom het de moeite waard is om dit uitje zelf eens te beleven.

Dus kijk rond op onze website en ontdek de leukste uitjes bij jou in de buurt!

Dit zijn de blogster van OpstapmetLisa: