De indoor speeltuin voor volwassenen

Geschreven op 22 augustus 2023
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
indoor speeltuin

partnercontent

Eerder hebben we de Instagram Musea de revue al laten passeren, want daar kunnen volwassenen ook veel lol aan beleven. Nu is het de beurt aan de indoor speeltuinen. Want als volwassene heb je ook recht en behoefte om af en toe lekker los te kunnen gaan!

Adventure City in Rotterdam

AdventureCity-50

Adventure City in Rotterdam heeft niet alleen een gigantisch outdoor park, ze hebben ook een enorm indoor park! Dit park is niet voor watjes, maar ook mensen met hoogtevrees zullen zich er prima vermaken. Je kan namelijk eenvoudig beginnen en jezelf steeds meer gaan uitdagen. Lekker de hele dag klimmen en klauteren net als toen je nog kind was. Daarom is dit de perfecte speeltuin voor volwassenen!

De Meta Maze in Tilburg

De Meta Maze in Tilburg is onderdeel van Doloris. De Meta Maze is het grootste kunstdoolhof van de wereld! Er zijn in het doolhof meer dan 40 kamers vol mysterieuze objecten. Dwaal urenlang door de surrealistische omgeving. Dus boek je ticket en ga het avontuur aan!

Bounce Valley

Bounce Valley overzicht

Een plek waar zowel kinderen als volwassenen welkom zijn voor een dagje vermaak is Bounce Valley. Er zijn vestigingen in Zoetermeer, Enschede, Breda, Delft en Rotterdam. Hier kan je echt weer even kind zijn! Bounce Valley moet je zien als een groot luchtkussenfeest maar dan overdekt! Voel je echt weer even kind in deze speeltuin voor volwassenen!

PLAYGRND in Breda

In Breda vind je PLAYGRND. Dit is een indoor speeltuin waar alleen volwassenen welkom zijn! Dus neem al je vrienden mee en speel een potje Jeu de boules, Minigolf, ping pong en nog veel meer andere leuke spellen. Daarnaast zijn er lekkere hapjes en drankjes om je middag en avond compleet te maken.

Play-In in Utrecht

speeltuin voor volwassenen

Bij Play-In in Utrecht zijn veel activiteiten te doen die ook voor volwassenen geschikt zijn. Zo is er een virtual reality challange, een trampolinepark, een escaperoom, verschillende climb walls en een arcadehal. Ook geschikt voor bedrijfsuitjes! Er worden ook speciale 18+ avonden georganiseerd met discolichten en lekkere borrelhapjes!

The Park Playground in Eindhoven

speeltuin voor volwassenen

In Eindhoven vind je The Park Playground. Hier kan je de meest gave VR games spelen. Speel bijvoorbeeld De Mol, voor de liefhebbers van het spannende televisieprogramma. Of wat dacht je van De Hallow, over magie in de 19de eeuw. Superleuk zo’n spannende speeltuin voor volwassenen!

The City in ‘s-Gravenzande

Food & Fun, daar staat The City in het Westlandse ‘s-Gravenzande voor. Je kan hier echt van alles doen: van bowling tot lasergamen en van Minigolf tot private karaoke. Superleuk dus, ook met vrienden en vriendinnen! En tussendoor kan je natuurlijk genieten van lekkere hapjes en drankjes!

Beest Boulders

Boulderen

Beest Boulders heeft verschillende klimhallen in onder andere Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Boulderen is best pittig, maar ook heel leuk! En zeg nou eerlijk: wie wordt er niet vrolijk van al die kleurtjes en leuke vormen? En het mooiste is dat je na een korte introductie helemaal zelf aan de slag kan!


Credits foto’s: www.canva.com en Adventure City

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.