Activiteiten – The Little Walk of Horrors

The little Walk of Horrors

Ontdek de duistere kant van de stad

Een stadswandeling van The Little Walk of Horrors is anders dan alle andere stadswandelingen die je kent. Met een Horrorwalk kom je namelijk langs alle duistere plekjes van de stad. Wandel mee langs gebouwen, plaatsen en pleinen met een bloederige geschiedenis, een griezelige legende of een huiveringwekkend spookverhaal. Doe mee met een Horrorwalk – als je durft – en bekijk de stad daarna met heel andere ogen.

Hoe eng is een Horrorwalk?

The Little Walk of Horrors

Maak je geen zorgen, want er springen niet ineens acteurs te voorschijn om je te laten schrikken. Je krijgt ook zeker geen nachtmerries na je wandeling. Sterker nog: de stadswandelingen van The Little Walk of Horrors zijn al geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar! Ze zijn leuk, leerzaam én interessant. Het ideale dagje uit voor iedereen die interesse heeft in geschiedenis en het (duistere) verhaal achter de stad.

Wanneer het jou uitkomt

Een groot voordeel aan de Horrorwalks van The Little Walk of Horrors is dat jij zelf bepaalt wanneer je hem loopt. Regent het? Dan stel je je wandeling toch gewoon uit? Je hoeft nergens op een bepaald tijdstip te zijn en je mag er zo lang over doen als je wilt. Er is een duidelijk start- en eindpunt, de wandelingen zijn maximaal 5 km lang en je doet er gemiddeld 2 tot 3 uur over. Maar neem vooral lekker de tijd: want er is genoeg te zien in de stad en er is genoeg gelegenheid om even een pauze in te lassen.

The Little Walk of Horrors

Wat krijg je thuis gestuurd?

Je bestelt je Horrorwalk eenvoudig online. Je krijgt deze thuisgestuurd in een brievenbuspakketje. Handig: je hoeft er dus niet voor thuis te blijven! Je ontvangt je stadswandeling in de vorm van een handig boekje met mooie foto’s en een duidelijke uitleg over een bepaalde plek of gebouw. Daarnaast ontvang je een uitgebreide routebeschrijving waarmee je in principe geen telefoon nodig hebt. Een echte offline activiteit dus! Bij je boekje en je routebeschrijving ontvang je een handige, duurzame tas om je spulletjes in te doen zoals een flesje water of paraplu. The Little Walk of Horrors besteed veel aandacht aan je pakketje waardoor het ook leuk is om cadeau te geven!

Waarom is een Horrorwalk ook wat voor jou?

Wandelen is gezond, dat weet iedereen! Een Horrorwalk is geschikt, leuk en leerzaam voor iedereen. Je komt tijdens je stadswandeling op plaatsen waar je nog nooit eerder bent geweest, zelfs al ben je geboren en getogen in de stad van jouw keuze! Van welke stad ga jij de duistere kant ontdekken?

The Little Walk of Horrors

Contactinformatie

W: thelittlewalkofhorrors.com
E: info@thelittlewalkofhorrors.com
F: facebook.com/littlewalkofhorrors
I: instagram.com/thelittlewalkofhorrors/