Accessoirewinkels voor de beste terraslook

Geschreven op 10 april 2021
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Accessoirewinkels met dame

We mogen weer naar het terras! Natuurlijk wel met de nodige maatregelen, maar wat hebben we dit met z’n allen gemist. Natuurlijk wil jij er op het terras op je best uitzien deze zomer. Daarom hebben wij allemaal leuke accessoirewinkels voor je gevonden voor jouw perfecte terraslook!

Accessoirewinkels voor de leukste sieraden

De Ibiza-look is nog steeds helemaal van nu. Deze bohostyle doet het ook heel goed op terrassen. Omdat deze style heel populair is, is de keuze heel groot en verkopen veel accessoirewinkels deze stijl! Voor de echte Ibiza-look moet je zeker even gaan snuffelen bij Bohostijl.nl. Hier vind je naast leuke sieraden ook leuke haarbanden, zonnebrillen, tassen en leuke dingen voor de kids. Voor de mooiste handgemaakte Ibiza-sieraden moet je echt even een kijkje nemen op de website van HanneHaves. Bij Joy Jewellery vind je prachtige zomerse sieraden. Vooral liefhebbers van zilverkleurige sieraden worden hier erg vrolijk van. Soos Jewelry maakt chique bohemian sieraden. Jawel, ook handgemaakt dus! Ze hebben er ook superleuke enkelbandjes voor de zomer! Bij My Jewellery slaag je zeker voor leuke sieraden, mode en tassen. Van deze sieraden krijgt iedereen meteen een zomergevoel!

Accessoirewinkels gekleurde armbanden

Accessoirewinkels voor de leukste tassen

Tassen zijn een geweldige accessoire en ook nog eens heel nuttig. Een goede tas is daarom onmisbaar. Bij The Little Green Bag in Delft, Utrecht, Rotterdam en Vlaardingen heb je enorm veel keuze in merktassen en andere accessoires. Ben je juist op zoek naar een mooie handgemaakte tas? Dan is de website van Saskia Korver (SAK) iets voor jou! Ga je liever langs om te kijken naar alle mooie tassen? SAK heeft ook een vestiging in Utrecht, vlakbij de Domtoren! Zo heb je altijd iets bijzonders. Voor leuke tassen en mooie portemonnees kan je ook terecht bij Van Os Tassen en Koffers. Met maar liefst 31 vestigingen in onder andere Den Haag, Naaldwijk en Leiden zit er altijd wel een Van Os filiaal bij jou in de buurt. Je kan ook vanuit je luie stoel een mooie tas kiezen op de webshop. Ze hebben ook mooie tassen bij Ook-Leuk. Ook bij deze winkel kan je heerlijk winkelen vanachter je laptop.

Accessoirewinkels Leuke tassen

Van alles en nog wat accessoirewinkels

Ik ben dol op sjaals. Zelf in de zomer. Mijn hele kast puilt ervan uit en mijn vriend wordt er af en toe helemaal gek van. Maar een vrouw kan niet genoeg sjaals hebben, vind ik. Irene van TanteTruusKanAlles heeft wat sjaals betreft een goed tip: Lucky Shh. Alle sjaals die hier te koop zijn. zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt. Iedere sjaal heeft haar eigen geluksamulet of edelsteen. Heerlijk voor een wat frissere dag! Ook bij Six kan je leuke accessoires scoren en dat ook nog eens voor een leuke prijs! Naast sieraden hebben ze daar ook sjaals, zonnebrillen en leuke hoeden. Six heeft geen webshop, maar er is altijd wel een winkel bij jou in de buurt. Op de site zie je waar je die kan vinden.

Voor de mooiste haarmode accessoires kan je terecht bij Atelier des Femmes in Amsterdam. Zij hebben daar een vestiging aan de Herengracht, maar ze hebben ook een fijne webshop. Van haarbanden tot barettes, je vindt het daar allemaal! Bij Casimoda vind je de mooiste hoesjes voor je telefoon. Die moet er natuurlijk ook mooi uitzien! Voor de hipste schoenen ga je naar Omoda. Naast de vele vestigingen in heel Nederland heeft Omoda ook een hele prettige webshop.

accessoirewinkels sjaal en hoed

Zoek je naast accessoiretips ook kledingtips? Kijk dan zeker even op de blog van onze gastblogger Barbara! Zij heeft ook geweldige tips voor je voor de perfecte terraslook. Scroll daarom naar beneden en kijk bij “Terrastopics”.