Adverteren met het exclusiefpakket

Adverteren op OpstapmetLisa

OpstapmetLisa is hét mediakanaal van Nederland dat toffe ondernemingen en consumenten met elkaar verbindt op een geheel eigen en betrokken wijze. Wij doen namelijk niet aan platte reclame, maar nemen de lezers in onze blogs mee naar deze locaties en laten ze meebeleven wat er te doen is. Zo krijgen ze al een bijzondere indruk van de locatie voordat ze er ooit geweest zijn en geven we ze de zin en het verlangen om er ook snel zelf een kijkje te gaan nemen.

Wil jij jouw regio promoten bij de lezers van OpstapmetLisa?

Wil jij jullie regio op een unieke manier onder de aandacht brengen bij onze doelgroep? Word partner en wij zorgen er samen met jou voor dat onze lezers jouw regio leren kennen als een regio waar ze zeker een bezoek aan moeten brengen!

Het stadsmarketing campagnepakket

tarievenkaart stadsmarketing campagne pakket

Wat krijg ik?

Wanneer je gebruik maakt van het stadsmarketing campagnepakket gaan we een samenwerking voor een door jullie aangegeven campagneperiode met elkaar aan. We starten met het opmaken van een advertentiepagina over jouw onderneming. Hiervoor ontvangen wij van jou graag een tekst opzet van 700 – 1.000 woorden en een aantal afbeeldingen. Wij maken de pagina op en verzorgen de eindredactie. Zodra deze pagina klaar is én door jou goedgekeurd, zetten wij de pagina live op: opstapmetlisa.nl/locaties welke de hele campagneperiode actief blijft.

Verder krijg je:

 • Een maandelijkse promotie van jullie regio op onze social media kanalen
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
 • Maandelijks in Instagram stories met link naar eigen website
 • Maandelijks als favoriete regio op de homepage met bedrijfslogo
 • Blogpakket met 1 overkoepelend en 3 belevingsblogs (meer blogs zijn mogelijk tegen een meerprijs)
 • Advertorial in nieuwsbrief

Hiermee creëren wij gezamenlijk een rode draad in de content over jullie ondernemen, waardoor je op meerdere plaatsen vindbaar bent en ten alle tijden vanuit die plek naar jullie eigen website wordt geleid.

Interesse in het opzetten van een win-actie? Dan kan altijd. Hiermee geeft jij iets weg wat wij aan onze lezers verloten en kom je met de communicatie over deze actie nog eens extra onder de aandacht.

Wil jij jezelf promoten met het stadsmarketing campagnepakket?

Meld je dan nu aan via onderstaand formulier. Wij maken zo snel mogelijk jouw advertentiepagina klaar en starten direct om jouwregio onder de aandacht te brengen bij onze lezeressen.

Ja, ik wil mij aanmelden voor het stadsmarketing campagnepakket!

Of kijk hier voor informatie over de andere pakketten.

Wanneer je een samenwerking met OpstapmetLisa aangaat, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.