Adverteren met het optimaalpakket

Adverteren op OpstapmetLisa

OpstapmetLisa is hét mediakanaal van Nederland dat toffe ondernemingen en consumenten met elkaar verbindt op een geheel eigen en betrokken wijze. Wij doen namelijk niet aan platte reclame, maar nemen de lezers in onze blogs mee naar deze locaties en laten ze op afstand meebeleven wat er te doen is. Zo krijgen ze al een bijzondere indruk van de locatie voordat ze er ooit geweest zijn en geven we ze de zin en het verlangen om er ook snel zelf een kijkje te gaan nemen.

Wil jij jouw bedrijf promoten aan de lezers van OpstapmetLisa?

Wil jij jullie bedrijf op een unieke manier onder de aandacht brengen bij onze doelgroep? Word partner en wij zorgen er samen met jou voor dat onze lezers jouw bedrijf leren kennen als een locatie waar ze zeker een bezoek aan moeten brengen!

Het optimaalpakket

Optimaalpakket tarieven OpstapmetLisa

Wat krijg ik?

Wanneer je gebruik maakt van het optimaalpakket gaan we een samenwerking van 12 maanden met elkaar aan. We starten met het opmaken van een advertentiepagina over jouw onderneming. Hiervoor ontvangen wij van jou graag een tekst opzet van 700 – 1.000 woorden en een aantal afbeelding. Wij maken de pagina op en verzorgen de eindredactie. Zodra deze pagina klaar is én door jou goedgekeurd, zetten wij de pagina live op: opstapmetlisa.nl/locaties welke de hele abonnementsperiode van 12 maanden actief blijft.

Verder krijg je:

 • Een promotie van jullie bedrijf op onze social media kanalen
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
 • Maandelijks mee in Instagram stories met link naar eigen website
 • Maandelijks als favoriete locatie op de homepage met bedrijfslogo
 • Benoeming met doorlink naar jullie website in overzicht en lijstjesblogs, daar waar het relevant is
 • 2 keer per jaar een eigen blog met social media aandacht
 • 1 keer per jaar met advertentie in nieuwsbrief

Hiermee creëren wij gezamenlijk een rode draad in de content over jullie ondernemen, waardoor je op meerdere plaatsen vindbaar bent en ten alle tijden vanuit die plek naar jullie eigen website wordt geleid.

Mocht je interesse hebben in het opzetten van een win-actie? Dan kan altijd. Hiermee geeft jij iets weg wat wij aan onze lezers verloten en kom je met de communicatie over deze actie nog eens extra onder de aandacht.

Wil jij jezelf promoten met het optimaalpakket?

Meld je dan nu aan via onderstaand formulier. Wij maken zo snel mogelijk jouw advertentiepagina klaar en starten direct om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij onze lezeressen.

Ja, ik wil mij aanmelden voor het optimaalpakket!

Of kijk hier voor informatie over de andere pakketten.

Wanneer je een samenwerking met OpstapmetLisa aangaat, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.