De beste restaurants in het Westland

Geschreven op 14 juni 2019
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
De Beste Restaurants van het Westland

Het Westland is een verzameling van verschillende dorpen, waaronder Wateringen, Naaldwijk, De Lier en ‘s-Gravenzande. En je kan er heel goed uit eten! Om jou een beetje op weg te helpen, hebben wij onze favoriete restaurants in het Westland voor je verzameld. Eet smakelijk alvast!

Lekker eten in Naaldwijk

Naaldwijk heeft een boel te bieden. Zo heeft Naaldwijk een gezellig centrum waar je leuk kan winkelen of een terrasje pakken. Maar ook op het gebied van lekker eten ben je in Naaldwijk aan het goede adres. Restaurant Bij5 is heel sfeervol gelegen naast de oude kerk en gevestigd in de voormalige pastorie. Je kan hier terecht voor lunch, diner en de borrel, maar ook voor een gezellige high tea, high wine of high beer! Bij Brasserie Mirell is het ook goed vertoeven. Ook handig: in samenwerking met Theater de Naald biedt deze gezellige brasserie een speciaal Talentenarrangement aan. Bij Chez Leon kan je kiezen voor diverse verrassingsmenu’s, maar je kan natuurlijk ook gewoon kiezen van de kaart.

Twee vriendinnen proosten

Lekker eten in Wateringen

Ook in Wateringen kan je lekker eten! Voor een uitgebreide high tea met veel zoete lekkernijen moet je bij Chocolaterie Le Cacao zijn. Niet echt een restaurant, maar zeker de moeite waard! Eetcafé de Bonte Haas is altijd een fijne plek. Zeker na een boottocht (je kan daar aanleggen!), een stevige wandeling of een tochtje op de fiets. Vleesliefhebbers worden helemaal blij van Argentijns Steakhouse Asado. En als je houdt van lekkere pizza’s en ander Italiaans eten, dan is Gentile Osteria Pizzeria een echte aanrader!

Bonte Haas Lunch restaurant

Lekker eten in ‘s-Gravenzande

Wat ons betreft met stip op nummer 1 staat Restaurant ZesN70 in ‘s-Gravenzande. Hier eet je volgens het shared dinner principe. Maar als je liever niet wilt delen, kan je ook een eigen bordje bestellen. Erg lekker eten in een gezellige omgeving! Ook bij Restaurant Het Galjoen kan je heerlijk eten. Zo kan je kiezen voor een 4-gangen wandeling door de menukaart. Maar ga je liever voor een kop koffie met een lekker taartje, dan kan dat ook. Restaurant Just-In is een echt familiebedrijf en de passie voor goed eten proef je hier terug. Laat je eens in de watten leggen met het verrassingsmenu!

Zes N 70

Lekker eten in De Lier

Ook in de Lier verwennen ze hun gasten graag met lekker eten. Bij NON Pop-up kan je rekenen op een gezellige, maar hippe huiskamersfeer en een gezellig praatje met het personeel. Het eten wordt prachtig opgemaakt en de koffie is heerlijk. Theetuin de Bongaard is supergezellig en sfeervol. Reserveer wel snel wanneer je een high tea wilt, want er is een wachtlijst van soms wel 3 maanden!

Theetuin de Bongaard 2 Restaurant

Lekker eten in het Westland

Natuurlijk zijn er ook andere Westlandse dorpen waar je lekker kan eten. Bij Restaurant De Wollebrand in Honselersdijk kan je rekenen op toegankelijke luxe. En dat met een uitzicht op de waterski-baan! Bij de Buurvrouw in Maasland is het vooral rond de lunch goed vertoeven! Je kan hier genieten van heerlijke zelfgebakken lekkernijen! In Maasland vind je ook Bavette, een walhalla voor vleesliefhebbers. Kom op woensdag langs, want dan is het Burger Wednesday! Prachtig gelegen met een mooi uitzicht op de historische haven van Hoek van Holland vind je MIJN Torpedoloods. Je kan er naast heerlijk lunchen, borrelen en dineren ook blijven slapen! Ten slotte Restaurant Unicum Elzenhage in Poeldijk. Sinds de verbouwing is dit restaurant annex hotel enorm modern en toch knus en gezellig geworden. Supervriendelijk personeel en heerlijk eten. Gegarandeerd een topavond!

Lekker eten Westland restaurant

Wil je op de hoogte blijven van de laatste blogs en winacties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!