De leukste plekken voor een nieuwjaarsborrel

Geschreven op 29 november 2023
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
nieuwjaarsborrel

Nog maar een paar weken en dan is het alweer 2024! Daar moet natuurlijk op geproost worden met een lekker glaasje wijn. Wij zouden OpstapmetLisa niet zijn als wij geen leuke tips voor je zouden hebben voor de leukste plekken voor een nieuwjaarsborrel! Dus lees snel verder en jij luidt helemaal in stijl het nieuwe jaar in!

Bij5 in Naaldwijk

Grand café en restaurant Bij5 in het Westlandse Naaldwijk is een hele leuke locatie om lekker een glas te heffen op het nieuwe jaar! Of je nu met z’n tweeën bent of met een hele groep, alles kan! Je kan er daarna ook nog lekker blijven eten. Je vindt Bij5 op het Wilhelminaplein in een heel mooi monumentaal pand.

Bodega32 in Gouda

Ben je een liefhebber van de Spaanse keuken? Dan is Bodega32 in Gouda dé ideale plek voor jou om het nieuwe jaar in te luiden! Je geniet hier van de gezellige Spaanse sfeer en natuurlijk alle lekkere dingen, zoals Spaanse wijn, uit dat land! Ideaal voor de nieuwjaarsborrel! Je vindt Bodega32 op de Markt 32 in Gouda.

nieuwjaarsborrel

De Gist in Delft

Bij De Gist in Delft kan je , zoals de naam al aangeeft, terecht voor een lekker biertje, maar er is nog veel meer! Deze gezellige plek is perfect voor een leuke nieuwjaarsborrel. Je kan hier ook heerlijk eten en omdat al het geserveerde eten de grootte heeft van een tapas portie, kan je lekker veel verschillende dingen uitproberen. Ideaal dus! Je vindt De Gist aan de Phoenixstraat 4 in Delft.

Wijnbar &Zo in Alphen aan den Rijn

Ook bij Wijnbar&Zo in Alphen aan den Rijn kan je heerlijk het nieuwe jaar inluiden met een goed glas wijn. En misschien is jouw goede voornemen wel om je wijnkennis te verbreden? Dan kan je hier zelfs een wijncursus volgen. Je vindt Wijnbar &Zo aan de Julianastraat 42 in Alphen aan den Rijn.

Lot en de Walvis in Leiden

In Leiden, aan het water, vind je een schattig restaurantje waar je een heerlijk glas wijn kan drinken op het nieuwe jaar. Eigenaresse Lot heeft met haar busje De Walvis een wereldreis gemaakt en heeft daar al haar inspiratie vandaan om jou culinair in de watten te leggen. Je vindt Lot en de Walvis aan de Haven 1, in Leiden.

nieuwjaarsborrel

Het Eigendom in Rotterdam

In de gezelligste straat van Rotterdam, de Witte de Withstraat, kan je genieten van ruim 130 soorten wijn bij Het Eigendom. Deze druk bezochte hotspot is gevestigd in een historisch pand. De gezellige ongedwongen sfeer en uitstraling zorgen ervoor dat jouw nieuwe jaar onvergetelijk begint!

VinVin in Utrecht

VinVin is de eerste wijnbar in Utrecht en zeker niet de minste! Je kan hier 30 verschillende wijnen per glas krijgen en genieten van lekkere, kleine hapjes. Daarnaast organiseren zij ook wijncursussen, open proeverijen en is er regelmatig live jazzmuziek te horen! Dat is nog eens een leuke plek voor een nieuwjaarsborrel! Je vindt VinVin op de Predikherenstraat 19 in Utrecht.

Wijnbar 4850 in Amsterdam

Goede koffie, goede wijnen en heerlijke bijpassende gerechten, daar staat wijnbar 4850 voor. Het menu is klein, maar staat wel voor hoge kwaliteit.

Alle ingrediënten zijn er om het nieuwe jaar spetterend te beginnen! Je vindt Wijnbar 4850 op de Camperstraat 48-50 in Amsterdam.

nieuwjaarsborrel

Nic & Ik in Zutphen

Bij wijnbar Nic & Ik kan je prima terecht voor een gezellige nieuwjaarsborrel. Ze staan daar voor een ongedwongen sfeer en eerlijke, mooie producten waar ze jou graag mee verrassen. Op de kaart staan 40 wijnen en ze adviseren je graag welke bij jou passen. Je vindt Nic & Ik op de Sprongstraat 16 in het middeleeuwse centrum van Zutphen.

Barrel Wijnlokaal in Groningen

Ook in Groningen kan je het nieuwe jaar in stijl inluiden bij Barrel Wijnlokaal. Met tenminste 55 wijnen op glas en heerlijke hapjes, komt het helemaal goed met jouw nieuwjaarsborrel! Barrel verzorgt ook professionele wijncursussen, dus dat is ook een leuke bijkomstigheid! Je vindt Barrel Wijnlokaal op de Haddingestraat 27 in Groningen.


Foto’s: www.canva.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox