Een avond uit in De Avenue in Breda

Geschreven op 25 februari 2020
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
De Avenue avond uit

Heb je een weekendje Breda in de planning en ben je nog op zoek naar een leuke avond uit? Kijk dan even naar de evenementenkalender van De Avenue. Want daar wordt iedereen vrolijk van!

De Avenue in Breda

Midden in het centrum van de gezelligste stad van Nederland, vind je in een voormalige schuilkerk een prachtige, allround evenementenlocatie. In De Avenue vind je twee sfeervolle zalen, De Theaterzaak en De Sociëteit, waar je onder andere kan genieten van dinnershows. Maar ook zakelijke bijeenkomsten, openbare en besloten feesten en thema avonden behoren tot de mogelijkheden. Je kan er zelfs trouwen!

Dinnershows

De Avenue staat vooral bekend om de dinnershows. En terecht! Want ben je op zoek naar een avondvullende avond uit, dan is dat echt een hele leuke belevenis! Naast dat je in de watten wordt gelegd met top entertainment, kan je ook nog eens genieten van een heerlijk 4-gangendiner! De dinnershows zijn geschikt voor iedereen en er zijn regelmatig nieuwe shows, waardoor je iedere keer weer een andere avond uit kan gaan. Wil je een bijzonder bedrijfsfeest? Dan kan je ook een besloten dinnershow boeken!

Andere leuke evenementen

Natuurlijk hoef je niet meteen te kiezen voor een dinershow, want De Avenue organiseert een heleboel leuke dingen voor een complete avond uit. Zo kan je er ook een avondje lekker dansen, een pubquiz spelen en genieten van een intiem zondagmiddag concert. Wil je meer weten over De Avenue en wat ze allemaal op het programma hebben? Kijk dan zeker even rond op hun website.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de leukste uit tips, restaurants en meteen ook kans maken op de leukste prijzen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief