Activiteiten – Adventure City Rotterdam

Adventure City Rotterdam

Groots in opzet en spectaculair van aard. Met ruim 7000 m² mag Adventure City Rotterdam zich het grootste in- & outdoor Adventure Park van Nederland en wellicht zelfs Europa noemen! Kinderen, tieners, volwassenen – iedereen is welkom om zichzelf te overtreffen met een van de attracties die het park rijk is. De hele familie tussen de 4 en 104 jaar is welkom voor een onvergetelijke dag. Daarnaast zijn schoolreisjes, vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes meer dan welkom bij Adventure City en kijken we graag mee naar de mogelijkheden om ook voor deze doelgroep een fantastische dag te organiseren. 

Adventure City Rotterdam

Adventure City voor families 

Met een indoor oppervlakte van 2000 m² en maar liefst 5000 m² aan outdoor activiteiten kunnen bezoekers van Adventure City alle kanten op. Adventure City Rotterdam is het hele jaar geopend. Ook als het regent, sneeuwt of stormt is er genoeg te doen in het reusachtige indoorpark. Met hoogteparcoursen van 1 tot 13 meter is er voldoende uitdaging. Daarnaast kan je de unieke Via Ferrata betreden en als je het nog uitdagender wilt hebben, is de spectaculaire FreeFall een serieuze optie. Vergeet daarnaast de klimwanden en Net Adventure parcoursen niet!

Ontdek naast het uitdagende indoorpark ook het outdoorpark van maar liefst 5000 m². Een ware outdoor sensatie met hoogtes tot 20 meter. Wil je rustig aan beginnen? Dat kan op ons 1 meter klimparcours. Vervolgens kun je rustig opbouwen via onze 4 meter en 8 meter hoogteparcours, om vervolgens jezelf te overtreffen op het 20 meter hoogteparcours. Durf jij het aan? Voor de echte ‘Dare Devils’ zijn er de 20 meter FreeFall en de unieke Roller Coaster Zip-Line. Deze laatste attractie is een kruising tussen een Zip-Line en een achtbaan. Hiermee zweef je naar beneden terwijl je middels een stuur met de bochten meebeweegt. Al honderdduizenden mensen hebben zichzelf overtroffen op de vele hoogteparcoursen. Dit wil je niet missen! 

Adventure City Rotterdam

Adventure City voor kinderfeestjes  

Het vetste en gaafste kinderfeestje vier je natuurlijk bij Adventure City Rotterdam. Nodig je beste vriendjes en vriendinnetjes uit en bleef een onvergetelijk kinderfeestje. Je wordt ontvangen door onze Party Host en krijgt een feestelijke tafel. Daarna volgt een uitgebreide veiligheidsinstructie voordat de kinderen het park mogen betreden. Roetsj naar beneden met de Rollercoaster Zip-Line en spring 20 meter naar beneden van onze Free Fall. Vind je het spannend en wil je iets rustiger beginnen? Geen probleem. Je kan al op 1 meter beginnen met het hoogteparcours. Na al die inspanningen in ons in- & outdoor park is het tijd om te smullen. We serveren verse frietjes met een snack naar keuze inclusief onbeperkt limonade. Voordat je naar huis gaat kun je nog kiezen uit een waterijsje of een zakje chips. 

Adventure City Rotterdam

Adventure City als schoolreisje  

Adventure City Rotterdam is perfect geschikt voor grote groepen zoals klassen en scholen. hier beleef je een onvergetelijk schoolreisje waar nog lang over nagepraat zal worden. Met je beste schoolmaatjes of vriendinnetjes het grootste en meest spectaculaire Adventure Park van Nederland ervaren, wie wil dat nou niet? Adventure City heeft inmiddels jarenlange ervaring met grote groepen (tot 500 kinderen) om ieder schoolreisje, inclusief eten & drinken, tot een daverend succes te maken. Wij denken graag mee in de mogelijkheden en kunnen arrangementen naar wens aanpassen. Daarnaast beschikken wij over voldoende gratis parkeerplekken voor auto’s & bussen. 

Adventure City Rotterdam

Adventure City als bedrijfsuitjes/teambuilding  

De leukste en veelzijdigste team- en bedrijfsuitjes beleef je bij Adventure City Rotterdam. Ben jij de aangewezen persoon om een onvergetelijk uitje te organiseren voor jou en je collega’s? Bekijk dan snel de diverse mogelijkheden. Wil je met een klein team of het gehele bedrijf langskomen? Alles is mogelijk bij Adventure City Rotterdam. Zo hebben wij een breed scala aan diverse arrangementen inclusief teambuilding activiteiten. Voor degene die last hebben van hoogtevrees hebben wij een super leuk alternatief programma in de vorm van workshops. Hierbij kun je kiezen uit cocktails maken, Djembé spelen of een wijnproeverij.

Uiteraard kan een team/bedrijfsuitje niet zonder heerlijke hapjes en drankjes. Hiervoor kun je plaatsnemen in onze Adventure Cave, die voorzien is van airco, licht/geluid en comfortabele stoelen. Hier serveren wij buffetten of BBQ’s waar je absoluut van zal smullen. Dit alles is nog uit te breiden met koffie/thee inclusief petit fours bij ontvangst, een dessert en/of een super leuke PubQuiz om de avond compleet te maken. Wil je het liever iets minder uitgebreid? Dan kan met onze Adventure Borrels. Hierbij heb je toegang tot het Adventure Park en kun je achteraf lekker borrelen onder het genot van een hapje en drankje. Wil je graag een arrangement op maat? Wij denken graag mee in de mogelijkheden om ook jullie uitje onvergetelijk te maken. 


Contactinformatie

A: Dorpslaan 428, 3084 LL Rotterdam
T: 010-800 20 80
W: Adventurecityrotterdam.nl
E: info@adventurecityrotterdam.nl
F: facebook.com/AdventureCityRdam
I: instagram.com/adventurecityrdam