Activiteiten – Baja Bikes

Fietstours Baja Bikes

Voor de leukste fietstours, fietsverhuur én stadswandelingen door het hele land

Baja Bikes is het fietsbedrijf voor de leukste fietstours en stadswandelingen voor tijdens jouw vakantie of trip. Over de hele wereld vind je Baja Bikes in verschillende steden om een rondleiding te boeken met een Nederlandstalige gids met, of zonder fiets. En ook in Nederland is Baja Bikes erg actief.

Dus ben jij een vakantie, weekendje weg of gezellige dagtrip aan het regelen, plan dan ook gelijk een gezellige fietstour om zo de omgeving echt goed te verkennen!

fietstour Bollenstreek

Fietstours in Nederland

De fietstours worden in 19 Nederlandse steden aangeboden, waaronder veel provinciale hoofdsteden, maar ook bijvoorbeeld Delft, Alkmaar, Eindhoven, Volendam en Nijmegen. Ga voor de hoogtepunten van een stad of kies voor het avontuur en wijk juist van de gebaande paden af. Onder begeleiding van de lokale gids beleef de stad vanuit de kern en ontdek je hoe de locals het leven van de stad ervaren en waar zij zich het liefst begeven.

Natuurlijk krijg je tijdens de tour tips waar je het beste kan gaan lunchen, dineren of leuk kan shoppen.

fietstour Rotterdam

Fietsen door de natuur

Wil je het liefst de natuur in? Ook dan organiseert Baja Bikes interessante tours. De fietstours op de Veluwe en in de Bollenstreek zijn een echte aanrader voor natuurliefhebbers! Je fietst een langere afstand dan bij de citytours, maar je kan dan wel kiezen voor een e-bike. Je geniet van de prachtige natuur die Nederland rijk is en komt veel te weten van de omgeving waar je doorheen komt.

Sinds kort biedt Baja Bikes ook meerdaagse fietsvakanties aan in Nederland. Kijk snel op de website voor meer informatie!

fietstour op de Veluwe

Contactinformatie

WhatsApp: Stuur een berichtje
Telefoon: +34646252199 
Mail: info@bajabikes.eu
Twitter: @Bajabikes
Facebook: BajaBikes.bcn
We zijn bereikbaar van 9 tot 18 uur, 7 dagen per week