Beauty – Quinto kappers Bleiswijk

Quinto Bleiswijk in de salon

Quinto Kappers heeft er sinds 2017 een nieuwe vestiging bij! Tegenwoordig kunnen dames, heren en kinderen niet alleen in Berkel en Rodenrijs maar ook in Bleiswijk terecht voor een professionele knip en/of kleurbeurt!

Een warm welkom en een professioneel team

Net als bij de locatie in Berkel is het ook bij Quinto kappers Bleiswijk sfeervol en laagdrempelig, dus je voelt je er meteen op je gemak. Het team bestaat stuk voor stuk uit gedreven en gediplomeerde kappers en kapsters, dus je weet dat je in goede handen bent!

Team Bleiswijk

Op de hoogte van de laatste knip- en kleurtrends

Het jonge, dynamische kappersteam van Quinto staat zeker niet stil in de ontwikkeling. Kwaliteit en goede service staat hoog in het vaandel. Het team van Quinto krijgt dus ook regelmatig bijscholing en is daardoor op de hoogte is van alle nieuwe trends op kappersgebied. Door de kennis die zij opdoen tijdens  cursussen en workshops weten ze precies hoe ze jouw haar mooi en gezond houden en voorzien ze je van het beste verzorgingsadvies.

Quinto_Kappers_Bleiswijk_balie

Regelmatig acties

Houd vooral de Facebookpagina van Quinto Kappers goed in de gaten! Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen en acties die je zeker niet mag missen!

Contactinformatie

A: Dorpsstraat 18, Bleiswijk
T: 010 – 521 86 82
F: Facebook

Quinto_Kappers_Bleiswijk_buiten