Uit eten – Oma Ietje

Oma Ietje

Ben jij op zoek naar een restaurant in Amsterdam waar je thuis kan komen? Dan moet je zeker gaan eten bij Oma Ietje. Ze staat niet voor niets bekend als de gezelligste en lekkerste huiskamer van Amsterdam Zuidoost.

De thuishaven van Amsterdam

Bij Oma Ietje draait het allemaal om een fijn gevoel. Dit zie je terug in het gezellige terras, de gemoedelijke sfeer van het restaurant en de comfort food gerechten van over de hele wereld dat ze hun eigen twist geven. Oma Ietje is een café, restaurant en ontmoetingsplek in één. Maar vooral een warme thuishaven waar je altijd terecht kan en welkom bent. Er staat altijd wel iets lekkers op het fornuis te pruttelen en een feestje is nooit ver weg.

Werelds ontbijten

Oma Ietje is open vanaf 10:00 uur en tussen 10:00 en 10:30 uur kan je er heerlijk werelds lunchen. Ga jij voor de american pancakes, een full English breakfast of kies jij de yoghurt met zelfgemaakte granola en vers fruit? Natuurlijk wel met een lekkere kop koffie erbij om de dag écht goed te beginnen!

Terras Oma Ietje

Lekker lunchen

Lunchen bij Oma Ietje kan tussen 11:30 uur en 16:00 uur. Je hoeft je dus niet te haasten. Geniet van de verrassend belegde sandwiches zoals Rendang, Chipotle Tuna en Shawarama Delight. Of kies voor een heerlijke Panzanella of Indiase salade. Voor de grote trek kan je kiezen uit Oma’s burger, de Mexican Vegan burger, Koreaans stoofvlees of heerlijke sticky Indonesische aubergine.

Gerechten Oma Ietje

Gemoedelijk dineren

Vanaf 16:30 maken we het gezellig met heerlijke food to share gerechtjes. Denk aan gegrilde sardines, Teriyaki ossenhaas, Libanese lamsballetjes, Polenta, Tabouleh en nog veel meer. Ook voor de echte zoetekauw is het feest bij Oma Ietje. Wanneer je Oma’s Kliederzooi hebt geproefd, wil je nooit meer wat anders. Alle gerechten zijn versgemaakt, met veel vega(-n) opties.

Bar Oma Ietje

Bereikbaarheid en parkeren

Oma Ietje is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Het ligt in de H-Buurt, Heesterveld, naast het metrostation Bullewijk (400 m van Amsterdam Arena, dezelfde halte als Ikea) waar metro 54 (Centraal Station-Gein) en 50 (Isolatorweg-Gein)stoppen. Met de auto is Oma Ietje ook goed bereikbaar (afslag 112, richting Diemen, afslag H-Buurt). Er is parkeermogelijkheid in de buurt voor 1.40 Euro per uur.

En op slechts 1 halte met de metro (metrostation Bullewijk), 5 minuten rijden en nog geen 500 meter lopen van Ziggo Dome en de Johan Cruijff Arena is Oma Ietje de ideale plek om een hapje te eten voorafgaand aan jouw concert- of voetbalavond.


Contactgegevens

A: Heesterveld 3 in Amsterdam
T: (+31) 20 233 81 50
E: info@omaietje.nl
W: www.omaietje.nl

Openingstijden

Openingstijden:
di t/m za: 11:00–23:00 uur
zo-ma: 11:00–17:30 uur
Openingstijden keuken:
Lunch 11:30 – 16:00 uur
Diner 17:00 – 21:00 uur

Reserveren aanbevolen!