Naar de Huishoudbeurs!

Geschreven op 11 februari 2020
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa

De Huishoudbeurs staat weer voor de deur! Van 22 februari tot en met 1 maart 2020 kan je in één dag op de hoogte worden gebracht van de nieuwste trends. Ben jij er nog nooit geweest en twijfel je om te gaan? Onze gastblogger Jacqueline gaat ieder jaar en kan je dus precies vertellen wat je te wachten staat. We weten zeker dat haar verhaal jou ook enthousiast maakt!

Naar de Huishoudbeurs!

Heerlijk de Huishoudbeurs komt er weer aan! Voor mij een uitgelezen moment voor een gezellig moeder-dochter uitje met mijn moeder. In de afgelopen jaren hebben wij samen zeker al zo’n 10 keer samen deze beurs bezocht. Het is natuurlijk niet alleen voor moeders en dochters, maar ook met vriendinnen zal je een gezellige dag beleven. Wijzelf gaan vaak met de auto en zetten deze dan in de parkeergarage van de RAI. Je kan natuurlijk ook met de trein want het station zit bijna naast de ingang van de RAI. De Huishoudbeurs is eigenlijk een combinatie van een grote markt, standwerkers, demonstraties, modeshows en optredens van bekende Nederlanders. In de meerdere hallen ben je zo een paar uur zoet.

Nieuwste trends

Je kan het zo gek niet bedenken of het wordt wel aangeboden op de Huishoudbeurs. Je kan er terecht voor de nieuwste make-up trends en bijbehorende producten. Een nieuwe outfit bij elkaar shoppen kan ook want aan kleding en schoenen is er geen gebrek. Je vindt er van alles: van kleine boetiekjes met ibiza stijl kleding tot aan de bekende grote modeketens. Maak je outfit af met sieraden of een leuke tas. Je kan er ook verschillende workshops volgen. En wil je even op krachten komen na al dat ge-shop,  dan is een mini Pasar Malam waar je heerlijke Indonesische gerechten kan eten.

Voor iedereen leuk

Persoonlijk vindt ik het erg leuk om op zoek te gaan naar leuke decoratie hebbedingetjes waar je je huis gezellig mee aankleed. Standaard eindigen wij altijd in, zoals wij het oneerbiedig noemen, de eetschuur. In deze hal worden de nieuwste producten uit de supermarkt aangeprezen die je vervolgens kan proeven en met een leuke beursaanbieding kan aanschaffen. En niet te vergeten vind je in deze hal ook een apart stukje voor 18+ waar je heerlijke likeurtjes en wijn kan proeven.

Tips van Jacqueline

Vanaf 26 febr t/m 1 maart is er ook de 9 maandenbeurs. Deze beurs is ook toegankelijk met jouw Huishoudbeurskaartje. En nog een tip van deze doorgewinterde Huishoudbeursbezoekster neem een tas met wieltjes mee! Want geloof me, aan het einde van de dag kan je je tas bijna niet meer tillen door de te gekke koopjes die je hebt gedaan die dag!

Groetjes,

Jacqueline

(Foto’s: huishoudbeurs.nl)