De lekkerste cadeaus door de brievenbus

Geschreven op 4 april 2022
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
lekkerste cadeaus door de brievenbus

Op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die wat verder weg woont? Stuur een brievenbuscadeau! Je staat verstelt van wat er allemaal door de brievenbus past! Eerder hebben we een blog geschreven met tips over de leukste cadeaus door de brievenbus, nu hebben we tips voor de lekkerste cadeaus door de brievenbus!

Iets lekkers door de brievenbus

Iemand eens flink met iets te snoepen verwennen op afstand kan prima. Zo zijn er heel wat leuke ideeën om te versturen. En je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Wij zijn voor je op zoek gegaan naar de lekkerste brievenbuscadeaus.

Brownies door de brievenbus

Iedereen lust vast wel brownies. Deze chocoladecakejes zijn heerlijk voor bij de koffie of thee. Echt even een verwenmomentje voor jezelf en voor een ander! Er zijn enorm veel aanbieders die brownies versturen via de brievenbus. Brownies door de brievenbus zijn trouwens niet eens bedacht in coronatijd. Die bestonden namelijk al! Zoals Brownies per Post. Zij bieden al brownies op deze manier aan vanaf 2010. Zij verkopen ze in allerlei vormen en smaken. Zo zijn er naast brownies ook blondies. The Brownie Box heeft ze ook in allerlei smaken. Superleuk is dat je je eigen box kan samenstellen. Brownies & Co verzendt ook nog eens gratis en doet een handgeschreven kaartje bij je bestelling. Heeft de ontvanger een gluten- en/of lactose intolerantie? Dan is Dutch Brownies de plek waar je moet zijn!

Brownies door de brievenbus

Chocolade door de brievenbus

Bij chocolade door de brievenbus denk je misschien al snel aan Tony Chocolonely, maar het kan veel creatiever! Bij Chocstar bijvoorbeeld, kan je gepersonaliseerde chocolade kunstwerkjes laten versturen, zoals een chocoladehart met de favoriete toppings van de ontvanger. Ook Villa Chocola heeft mooie chocolade tabletten en zelfs chocoladepuzzels die door de brievenbus passen. En alvast leuk voor de Paasdagen: Logo Choc verstuurt een doosje vrolijk gekleurde paaseitjes namens jou!

High tea door de brievenbus

Soms is er wat te vieren! Dat kan met een high tea bijvoorbeeld. We hebben een high tea gevonden bij Theefeestje.nl die gewoon door de brievenbus past. Leuk om te geven en om te krijgen. En bij Theeboxen.nl vind je allerlei soorten thee. Ook leuk! Leuk door de Brievenbus heeft trouwens ook lekkere koffie voor door de brievenbus, mocht de ontvanger daar meer van houden.

Chocolade door de brievenbus

Brievenbuscadeautjes voor niet-chocoladeliefhebbers

Houd de ontvanger niet zo van chocolade? Geen nood! Er zijn gelukkig ook andere leuke alternatieven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere spekkoek in de brievenbus? Bij de Indo-Box kan je die bestellen. Ook via Ibu-Spekkoek kan je de lekkerste smaken bestellen. Bij Brievenbustaart kan je allerlei taarten bestellen die door de brievenbus passen, zoals appeltaart en oma’s boterkoek. Houd de ontvanger van kokos? Dan zijn de cocosballs van Madame Cocos zeker een aanrader! Je kan een doe-het-zelf bakpakket aanvragen of kant en klare scoops, die de ontvanger alleen nog even moet afbakken. Daar hoeft diegene echt geen bakwonder voor te zijn! En helemaal leuk voor snoepkonten: een snoepbox! Deze kan je onder andere vinden bij Veel Liefs voor Jou.

Scooped Balls in brievenbusbox

Liever hartig? Dat kan ook!

Is de ontvanger niet zo’n zoetekauw, dan kan je diegene toch verwennen met wat lekkers. Zoals met de borrelbox van Bites with Love, boordevol lekkers voor bij de borrel. De Borrel Pakketshop heeft ook leuke pakketten voor door de brievenbus. Heerlijk voor die ene thuiswerker die zijn collega’s mist. Bij Bakkerij.com kan je zelfs een brievenbuspakketje bestellen met de lekkerste hartige broodjes! En wil je het helemaal compleet maken? Stuur er dan ook een glaasje wijn bij! Via Geven is Leuker kan je verschillende pakketten vinden mét wijn.

Hartigs door de brievenbus

Kaas door de brievenbus

Is de persoon die je wilt verrassen een echte kaasliefhebber, dan kan je bij De Firma Kaas een brievenbuskaasje bestellen! Deze halen zij rechtstreeks bij de boer en daarmee steun je de boer dus ook nog eens. Bij Say Cheese Today kan je er zelfs een leuk bericht bij laten maken. Of een kaasje bestellen met een bepaald thema. En gewoon door de brievenbus! En bij Kaaspakket.com kan je er zelfs een heel borrelpakket van maken met nootjes en een worstje. Veel plezier met geven!

Wij hebben deze blog uit eigen beweging geschreven. Wil je op de hoogte blijven van onze tips en blogs? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Je kan je ook abonneren op onze maandelijkse nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox