De leukste feelgood boeken voor juni!

Geschreven op 12 juni 2020
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Feelgood boeken lezen

Nu we weer steeds vaker buiten kunnen zitten, pakken we ook daar weer vaker een goed boek. Van een gezellig feelgood boek wordt natuurlijk iedereen blij. Wij hebben de leukste feelgood boeken van dit moment voor je op een rijtje gezet. En je kan ze ook meteen bestellen bij Paagman.nl. Handig!

Zomer in de kleine bakkerij – Jenny Colgan

Jenny Colgan is vooral bekend van de Café Zon & Zee serie (ook erg leuk) maar heeft nu een nieuwe serie feelgood boeken uitgebracht over een kleine bakkerij. Zomer in de kleine bakkerij is het vervolg op De kleine bakkerij aan het strand. Deze feelgood boeken over het leven van Polly Waterford brengen hoe dan ook een glimlach op je gezicht. En of je nu op vakantie bent of vakantie viert in je eigen tuin, met de boeken van Jenny Colgan ben je écht even weg. Kleine tip van de sluier: ze gaat ook boeken schrijven over een boekwinkeltje! Leuk!

Tegen beter weten in – Charlotte de Monchy

Charlotte de Monchy heeft ook alweer heel wat fijne feelgood boeken op haar naam staan.  Tegen beter weten in is haar nieuwste boek en gaat over Lois die door haar werkgever naar Canada wordt gestuurd om daar een vroeger tieneridool te interviewen. Het is de bedoeling dat ze een boek schrijft over zijn leven, maar als ze daar eenmaal aankomt merkt ze dat deze Marius daar totaal niet op zit te wachten. Zou het haar lukken om door te dringen tot deze stugge man? Wil je nou nog meer boeken van Charlotte de Monchy lezen dan zijn Enkeltje Ierland en Zes maanden zonder zeker ook aanraders!

Het winkeltje in Cockleberry Bay – Nicola May

Feelgood

Nicola May is nieuw in feelgood land, maar het feit dat ze drie boeken in drie maanden uitbrengt zegt wel wat! Haar boek Het winkeltje in Cockleberry Bay is een echte Britse feelgood met Rosa Larking in de hoofdrol. Deel twee kwam op 26 mei al uit en deel drie iets meer dan een maand later. Je kan dus lekker doorlezen met deze serie! In deze boeken volg je Rosa die een vervallen winkeltje erft. Enige addertje onder het gras is dat het winkeltje absoluut niet verkocht mag worden. De titels van de andere delen zijn: Ik zie je in Cockelberry Bay en Een nieuwe kans in Cockelberry Bay.

Ik wil met je mee! – Jill Mansell

Jill Mansell is natuurlijk de koningin van de feelgood boeken. Je hebt vast wel eens een boek van haar gelezen. In haar nieuwste boek Heerlijk duurt het langst is Lainey helemaal klaar met de liefde en neemt een baan aan binnen een chaotisch gezin in Cornwall. Daar ontmoet ze stiefzoon Seth die wel heel erg leuk is maar ook een perfecte vriendin heeft. Wanneer iedereen ook iets lijkt te verbergen wordt het allemaal wel erg ingewikkeld. Benieuwd hoe dit afloopt? Koop het boek!

Voor wat, hoort wat – Sophie Kinsella

Sophie Kinsella is vooral bekend van haar boeken over shopaholic Becky, maar ze schrijft ook stand-alones. En deze boeken zijn net zo fijn om te lezen. In het boek Voor wat, hoort wat, weet Fixie de laptop van Sebastiaan in een koffieshopje te redden waarna hij bij haar in het krijt staat. Wanneer deze Sebastiaan vervolgens een baan regelt voor Fixie’s jeugdliefde zijn de rollen weer omgedraaid en zo wordt het van kwaad tot erger. Ze moet op een gegeven moment zelfs kiezen tussen zichzelf en haar familie. Zou Fixie eindelijk voor zichzelf durven kiezen?

De Stroopwafelshop – Astrid Harrewijn

Astrid Harrewijn heeft al verschillende feelgood boeken geschreven waaronder een trilogie over drie vrienden in een huis. Haar laatste boek gaat over Suze die de kans van haar leven krijgt om van niets een stroopwafelshop in New York te beginnen. Wat begint als een weddenschap groeit uit tot iets geweldigs. Superleuk boek over alle ups en downs die Suze meemaakt op weg naar haar droom. De stroopwafelshop is daarom zeker een aanrader om lekker in de tuin bij weg te dromen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste boekentips, blogs en winacties? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief