De leukste haartrends van deze winter

Geschreven op 16 januari 2024
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Haartrends

partnercontent

Terwijl de winter in volle gang is, kijken wij naar een reeks verfrissende trends die deze winter domineren in de wereld van haarmode. Weg van ingewikkelde stijlen en overbodige franjes omarmen we dit seizoen haartrends met een moeiteloze elegantie. Van ontspannen middenscheidingen tot gedurfde ondercuts, deze winter is het een speelse variatie aan stijlen. Quinto kappers, gevestigd in Berkel en Rodenrijs en in Bleiswijk, wees ons op de top vijf haartrends die je niet mag missen en die de koude winterdagen zullen opfleuren.

Middenscheiding – simpele schoonheid

In de herfst van 2023 is minder echt meer, en niets belichaamt deze filosofie beter dan de tijdloze middenscheiding. Met weinig inspanning en een snelle borstelstreek transformeer je jouw look moeiteloos. Deze moeiteloze stijl wordt een onmiskenbare favoriet en zal zonder twijfel hoog op de lijst van winterse haartrends prijken.

middenscheiding

Bob – terug van weggeweest

Als je een kappersafspraak op de planning hebt staan en snakt naar een verfrissende verandering, overweeg dan de klassieke bob. Deze veelzijdige haarstijl, eerder al in de schijnwerpers, maakt zijn glorieuze terugkeer. Vooral de bob tot aan de schouders belooft een statement te zijn en een must-have voor wie durft te vernieuwen.

Bob

Langer & Wavery – mannelijke elegantie

Voor diegenen met de juiste haartextuur is een iets langer kapsel met golvende lokken een perfecte keuze. Voeg daar een goed onderhouden baard aan toe, en je hebt een look die zowel stijlvol als mannelijk is, een echte winnaar voor deze winter.

Wavery

Undercut – verzorgd met een twist

Voor mannen met halflang haar is de subtiele undercut de ideale keuze. Een goed verzorgd uiterlijk met een volle bos haar bovenop straalt een moeiteloze chic uit, waardoor het een uitstekende optie is voor diegenen die een gebalanceerde mix van zorgvuldige styling en relaxte flair willen.

Undercut

Messy Bangs – nonchalante speelsheid

Zeg hallo tegen messy bangs! In lijn met de nonchalante trend van deze winter, kun je je pony nu lekker rommelig dragen. Een welkome verandering die niet alleen in de mode is, maar ook ’s ochtends kostbare tijd bespaart. Kortom, een losjes gedefinieerde look die de winterdagen opvrolijkt zonder gedoe.

Messy bangs


Credits foto’s: Canva.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox