Tips voor het Paasweekend

Geschreven op 20 februari 2024
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Tips voor het paasweekend

partnercontent

Zondag 31 maart en maandag 1 april is het weer Pasen! Misschien vier je deze dagen met familie, misschien wil je er even tussenuit of ben je op zoek naar een leuk uitje. Wij hebben tips voor een geslaagd paasweekend voor het hele gezin!

paasweekend

Pasen vieren met familie

Komt er familie op bezoek tijdens de paasdagen? Dan is het leuk om ze wat lekkers voor te schotelen. Zo hebben wij voor de paasbrunch allemaal leuke (en gemakkelijke) recepten voor je verzameld. Deze recepten vind je in dit blog. Maar er is nog veel meer te doen met Pasen! Maak van je paasweekend meteen een familieweekend door naar Fun Village in Rotterdam te gaan. De verschillende activiteiten zijn geschikt voor alle gezinsleden vanaf 18 jaar, dus vooral erg leuk voor gezinnen zonder kleine kinderen. Is het mooi weer? Ga dan met de familie op pad in een leuke stad! Met de wandelapp van Walk the City download je eenvoudig de leukste stadswandelingen die je meteen kan doen. Superleuk tijdens het paasweekend! En wil je wel wandelen maar mag het allemaal best wel spannend zijn? Dan is een duisteren stadswandeling van The Little Walk of Horrors écht een aanrader! Deze wandelingen zijn geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

paasweekend

Pasen vieren met de kinderen

Pasen staat in het teken van het zoeken (en vinden!) van paaseieren. Je kan natuurlijk zelf paaseieren in en om het huis verstoppen, maar je kan het ook spannender maken. Met een GPS-tocht bijvoorbeeld! Voor een spannend uitje ga je naar Adventure City in Rotterdam. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen zichzelf hier al uitdagen! Een bezoek aan dit klimpark maakt het paasweekend echt onvergetelijk. Grapevine heeft bijvoorbeeld een eierjacht speurtocht voor kinderen vanaf 11 jaar. Maar ook voor kinderen vanaf 4 jaar hebben zij een leuk paasmysterie om te spelen. Ook leuk: Paasei Golf bij Outdoorpark SEC in Almere. Een superleuk uitje voor het hele gezin! Bij Geofort kan je altijd speuren, zelfs al is het geen Pasen. Een bezoek aan dit spannende forteiland is altijd leuk!

paasweekend

Pasen vieren met de dieren

Bij Schaapskudde Vockestaert in Midden-Delfland is het 1 april Lammetjesdag! Leuk om toen in het paasweekend! Of wat dacht je ervan om Pasen te vieren tussen de wilde dieren? Dat kan bij Beekse Bergen. Je maakt er dan meteen een heel weekend weg van. En ook op het eiland Texel zijn tijdens het paasweekend allemaal leuke dingen te doen. Zo heeft de paashaas allemaal eieren verstopt en kan je mee met de schaapsherder. En voor wel heel grote eieren moet je dit jaar bij de paasrondleiding van Struisvogelboerderij Monnikenwerve in Sluis zijn. Hondenbezitters mogen nog tot 15 april lekker wandelen rondom Recreatiegebied de Ouderkerkerplas. Bij goed weer kan de hond zelfs even lekker in het water springen. En na afloop is het heerlijk bijkomen bij Paviljoen A/D Plas. Hier zijn ook honden van harte welkom!

paasweekend

Pasen vieren bij slecht weer

Regent het tijdens het paasweekend? Daag het gezin dan uit met een spannend spelletje! Of maak samen een puzzel. De Koninklijke Jumbo heeft spellen voor iedereen en voor ieder moment: van bordspellen tot escapegames: Jumbo heeft het allemaal! Je hoeft je in elk geval niet te vervelen in het paasweekend.

Fijne Paasdagen!


Credits foto’s: www.canva.com, Fun Village, Geofort, Koninklijke Jumbo en A/D Plas

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox