De leukste strandtenten die yogalessen aanbieden

Geschreven op 12 april 2021
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
strandtenten die yogalessen aanbieden

De zomer komt er weer aan en wat zitten we daar op te wachten! De lente is nog heel onrustig met lage temperaturen en regelmatig regen. En we zitten nog steeds in een onrustige periode rondom Corona waarbij we allemaal zo veel mogelijk thuis moeten blijven. Maar hopelijk loopt de temperatuur komende tijd steeds een beetje meer op, laat de zon zich steeds meer zien en we mogen weer meer naar buiten! Gelukkig hebben ook de Nederlandse strandtenten toestemming gekregen van de overheid om in ieder geval met hun terrassen weer open te mogen, al is het aangepast. Maar waar kan je nou beter van deze zomer genieten dan aan de Nederlandse kust? Wij hebben daarom de leukste strandtenten voor je gevonden waar na de lockdown een ultiem vakantiegevoel krijgt.

Helemaal zen met Yoga?!

Op het strand aan yoga doen, relaxter kan het niet worden. Hou jij hier ook zo van? Ga dan eens op zoek naar strandtenten die yogalessen aanbieden! Dit zijn de strandtenten met heerlijke Yoga lessen in het zand die wij voor je hebben gevonden.

Beachclub8

Beachclub 8 in Rockanje heeft zich laten inspireren door het zonnige Ibiza, Saint Tropez en Curaçao. Daardoor waan je je hier altijd in de buitenlandse sferen. Iedere zondag van 11:00 tot 12:00 uur bieden zij een ontspannende Yoga & Mindfulness les aan, op het speciale Yoga-terras.

Beachclub Perry’s

Voor het ultieme vakantiegevoel hoef je géén tien uur te vliegen! Al jaren is Beachclub Perry’s een begrip aan de “hotspot” Brouwersdam! Zij bieden elke woensdag en zondag ‘Yoga on the beach’ aan. En geniet van de Noord-Afrikaanse sfeer onder de verwarmde veranda, bij het haardvuur, op het terras, in het restaurant of gezellig aan de bar.

Bries

Bries in Noordwijk biedt yogalessen aan om tot spirituele bezinning en rust te komen. Ook hebben zij gedacht aan de innerlijke mens met de mooie kwaliteitsgerechten die ze op de kaart hebben staan. En dat alles aan het mooie strand van Noordwijk.

Wil jij op de hoogte blijven van de leukste uitjes in Nederland? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je maakt dan ook kans op leuke acties en prijzen!