De leukste strandtenten voor watersporters in 2021

Geschreven op 12 april 2021
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Strandtenten voor Watersporters

De zomer komt er weer aan en wat zitten we daar op te wachten! De lente is nog heel onrustig met lage temperaturen en regelmatig regen. En we zitten nog steeds in een onrustige periode rondom Corona waarbij we allemaal zo veel mogelijk thuis moeten blijven. Maar hopelijk loopt de temperatuur komende tijd steeds een beetje meer op, laat de zon zich steeds meer zien en we mogen weer meer naar buiten! Gelukkig hebben ook de Nederlandse strandtenten toestemming gekregen van de overheid om in ieder geval met hun terrassen weer open te mogen, al is het aangepast. Maar waar kan je nou beter van deze zomer genieten dan aan de Nederlandse kust? Wij hebben daarom de leukste strandtenten voor je gevonden waar na de lockdown een ultiem vakantiegevoel krijgt. Kan jij niet stilzitten en ben je dol op water? Dan zijn deze strandtenten helemaal jouw ding! Dit zijn namelijk de leukste strandtenten voor watersporters!

Natural High

Het breedste strand van Nederland in Brouwersdam biedt heel veel mogelijkheden voor een flink aantal watersportactiviteiten. Natural High is hier het paviljoen voor. Zij bieden losse activiteiten en complete arrangementen aan. Ook geven ze kite- en surflessen en voor de kinderen organiseren zij gedurende de zomer kite- & surfkampen.

Dreams Beachhouse

In het Westland, bij Ter Heijde zit Dreams. Dreams heeft een surfschool en sinds dit jaar daarnaast ook een beachhouse. Zij maken je dagje in de zon, op het strand en op de golven met een relaxte sfeer helemaal compleet. Dreams organiseert veel activiteiten voor jong en oud op het strand. Ga bijvoorbeeld op expeditie als een ware Robinson! Of trotseer de golven; volg één van de kite- en surflessen of ga met een groep raften op zee.

Down Under Beach

In ‘Surfers Paradise’ Scheveningen organiseert Down Under Beach avontuurlijke, stoere en bijzondere strandevenementen en voor de kinderen speciale surfkampen.

Zandiego

Iedereen die van het strand, de zee en de elementen houdt, is welkom bij Zandiego in IJmuiden. Geniet van de elementen tijdens een van de strandactiviteiten. Ontspan en geniet in de avondzon van de smaakvolle gerechten, die geïnspireerd zijn op de wereldreizen van de eigenaars.

Wil jij op de hoogte blijven van de leukste uitjes in Nederland? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je maakt dan ook kans op leuke prijzen!