Shoppen in het Westland

Geschreven op 1 maart 2023
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ingeborg
Ingeborg Hendriks
Shoppen in het Westland

Dat het Westland ’s-werelds grootste leverancier van groenten, bloemen en planten is, zal bij vele bekend zijn. Maar dat je daar er ook heel goed een mooie outfit kan scoren, zal niet iedereen weten. De gezellige dorpskernen zijn niet overgenomen door de grote winkelketens, maar staan vol met bijzondere boetiekjes. Als geboren en getogen Westlandse deel ik graag deze unieke schatten met je. De twee grootste dorpskernen Naaldwijk en ’s-Gravenzande hebben de grootste winkelcentra, maar ook in de andere dorpen zitten leuke winkels om je kleding collectie mee aan te vullen.

’s-Gravenzande

In de Koopstad aan Zee, ’s-Gravenzande, vind je diverse leuke boetiekjes met dameskleding. Eigenaresse Angelique heeft met Charme mode een begrip in ’s-Gravenzande neergezet. Met dameskleding voor elke leeftijd, met de bekende merken zoals Geisha, Aaiko, Freequent, aangevuld met betaalbare mode. Bij Linda’s feeling biedt Linda leuke betaalbare kleding aan en bij Bonjour Boutique vind je dat laatste trends en kleding die anders zijn dan anders. Liefhebbers van MyJewellery kunnen terecht in de shop-in-shop bij L’Avenue Fashion & Shoes.

Bij Belitz Lingerie & badmode zorgt eigenaresse Ingrid ervoor dat je kleding mooi valt, door goed passende lingerie bij jou lichaam aan te meten. Ben van Ben’s Fashion, weet wat mooie kleding is voor heren en dames. Ben’s Fashion heeft een winkel in De Lier en in ‘s-Gravenzande. Heb je trouwplannen, dan steekt Ben je in het mooiste pak voor deze speciale dag.

Naaldwijk

Het winkelrijk van Naaldwijk kent vele boetieks met mooi, dure en betaalbare merkkleding. Irma Mode is de modebelevenis van het Westland en omstreken, met zelfs een aparte winkel met kwaliteitskleding voor de kids. Dichoso en Boho rebel zijn kleinere boetieks met de bekende merkkleding, zoals Studio Anneloes, Goosecraft, Scotch and Soda, Maison Scotch, Circle of Trust, Catwalk Junkie, Kultivate, 10 days, Alix The Label.

De kleine gezellige winkel van SanneW onderscheidt zich met de gangbare merken zoals Opus, Sandwich, Angels en de kleurrijke kleding van King Louie. The Stone biedt dames- en herenkleding voor elke portemonnee. Al die geshopte kleding moet natuurlijk nog afgemaakt worden met mooie sieraden, bijvoorbeeld van Sisters. Wil je zelf graag aan de slag met een leuke stof, maak dan een afspraak met Ansje van Ansje stoffen.

Andere schatten

De grootste kledingwinkel voor dames en heren is te vinden in Monster, vlak bij het strand. ByKrijn is al ruim 100 jaar de herenmode zaak van het Westland. Een zeer grote winkel in Monster biedt herenkleding voor elk moment, vrije tijd tot aan je trouwpak. Via de open verbinding kunnen de dames hun hart ophalen bij Its Mi. De (personal) shoppers van beide winkels helpen je graag aan een outfit die bij je past.

In Wateringen, vlakbij Den Haag, vind je Lilians Fashion met mooie merkkleding en bij Ravage by Tess vind je ‘rebelse’ dameskleding. Of wil jij je een keer voelen zoals Baby, die dansles krijgt van Johnny uit Dirty Dancing 😉. Ga dan naar Time to dance, deze danskleding winkel heeft een heuse balletvloer, met bar!!


Credits foto’s: www.canva.com en Ingeborg Hendriks

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox