Genieten van een lunch bij Hudson Voorschoten

Geschreven op 24 september 2019
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Hudson uitgelicht buiten

Als je Voorschoten in rijdt kan je er niet omheen: Restaurant Hudson. Je moet echt je best doen om dit restaurant, midden op het plein, over het hoofd te zien. We hadden hier al eens genoten van een heerlijk diner, dus nu werd het hoog tijd om ook de lunch uit te proberen!

Restaurant Hudson

In 2009 opende het eerste Hudson Restaurant haar deuren. Sinds die tijd zijn er nog twaalf vestigingen bijgekomen. Zo ook Hudson Voorschoten, gevestigd op de Schoolstraat. Restaurant Hudson heeft een Amerikaans concept, je maakt als het ware een culinaire trip dwars door de USA. Er staan dan ook veel Amerikaanse food classics op het menu.

De restaurants zelf hebben een urban en stoere look, industrieel maar wel comfortabel en gezellig. De restaurants zijn ingericht op lekker lang tafelen. Ook na het diner kan je genieten van lekkere cocktails, speciaal biertjes en barbites. Maar ook voor de lunch kan je hier prima terecht!

Hudson interieur 2

Binnen of buiten?

Toen we laatst in Voorschoten waren, was de keuze om te gaan lunchen bij Restaurant Hudson snel gemaakt. Het was een zonnige dag, maar omdat er nogal veel wind stond, besloten we de lunch binnen te gaan eten. Dan zit je toch wat rustiger en hoef je niet steeds de haren uit je gezicht te vegen. Toch besloten die dag veel mensen het buitenterras te trotseren, wat prima kan. Je zit heel centraal en dus heb je lekker wat te kijken.

Hudson interieur andere kant

Lunch bij Hudson Voorschoten

De lunchkaart is lekker uitgebreid en het was nog best lastig kiezen. Ester besloot te gaan voor de Thousand Island Chicken Wrap en Sonja koos de Ceasar Salad met gegrilde kippendij als topping. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een lekkere burger. In de tussentijd hadden wij nog even de tijd om uitgebreid rond te kijken in de zaak. Toen we hier de laatste keer voor het diner waren, was de zaak bomvol en zaten we aan de andere kant van het restaurant. Maar het maakt eigenlijk niet uit waar je zit, want het is overal leuk.

Hudson lunch wraps

Vriendelijke bediening en heerlijk eten

Het was ons vorige keer al opgevallen, maar ook nu was de bediening super vriendelijk. We hoefden ook niet lang te wachten op ons eten. En het was heerlijk, we hebben echt genoten van de lunch. Er waren om ons heen ook mensen bezig aan de American High Tea. Dat zag er ook heel erg lekker uit! Als we de volgende keer meer tijd hebben gaan we zeker hiervoor. Dus mocht je een keer in Voorschoten zijn en je krijgt trek, ga dan zeker bij Hudson Voorschoten eten. Je zal er geen spijt van krijgen!

Hudson lunch salade

Wil je op de hoogte blijven van de laatste blogs en winacties? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief!