De leukste woonaccessoires vind je bij Loods 5

Geschreven op 29 januari 2020
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa

Op een bloedhete zaterdag ben ik met een vriendin afgereisd naar Sliedrecht. Daar zit namelijk een van de zes vestigingen van Loods 5. Mijn vriendin was op zoek naar wat leuke woonaccessoires en ik was al tijden niet meer bij Loods 5 geweest. Hoog tijd dus voor een bezoek.

Meerdere vestigingen

Wij hebben de vestiging in Sliedrecht een bezoek gebracht, maar er zijn er meer. In Zaandam, waar het allemaal begon, vind je twee vestigingen. Een gewone vestiging en een outlet store. Verder vind je Loods 5 in Amersfoort, Duiven en Maastricht. Er zit dus altijd wel een Loods 5 bij jou in de buurt.

Enorm veel accessoires

Toen ik binnenkwam in Sliedrecht kon ik mijn ogen niet geloven. Wat een boel woonaccessoires! Ik kon mij nog herinneren van vroeger dat er voornamelijk meubels waren en veel minder accessoires. Daarom was ik meteen aangenaam verrast. Ik wilde alles wel kopen! Vooral bij de accessoires en cadeauartikelen van Zusss en 100%Leuk bleven we extra lang hangen.

We keken onze ogen uit naar alle kussenhoesjes, lampen, kamerplantjes en daarbij horende potten en kinderkamerspulletjes. Iedere keer als we een hoek omsloegen stonden er weer nieuwe dingen! Ook alles voor in de keuken zoals handige opbergers, mooie pannen en handige gadgets waren er in overvloed.

Stoere meubelen

Ook de meubelen waren helemaal van onze smaak. Heel stoer, veel hout en van goede kwaliteit. En niet eens overdreven duur. Vooral de meubelen van VT Wonen vind ik geweldig. Maar ook de meubelen en accessoires van Cosy Ibiza konden we erg waarderen. We werden er helemaal vrolijk van. Omdat het allemaal teveel was om in een keer te bekijken, besloten we eerst een ‘inkomrondje’ te lopen en daarna weer terug te gaan. Maar al tijdens ons inkomrondje zat het karretje al redelijk vol.

Ook nog een boven!

Na een behoorlijke wandeling op de begane grond kwamen we erachter dat er ook nog een etage boven zat! Dus wij de kar geparkeerd en de trap op. Boven was het wel erg warm maar ook hier was heel veel te zien. Boven waren wel meer meubels dan op de begane grond en omdat wij vooral voor accessoires gingen, hebben we deze afdeling wat sneller gedaan. We kregen ook trek dus het was de hoogste tijd om het restaurant uit te proberen.

Ook nog lekker eten

Omdat het zulk prachtig weer was, was het heerlijk rustig in Loods 5. Ook in het restaurant dus! We bestelden allebei een salade en die werd ter plekke vers bereid. Ook de broodjes en de taartjes zagen er heerlijk uit. Tijdens het lunchen konden we even bijkomen en bedenken wat we allemaal nog meer wilden kopen. Ook besloten we dat we zeker een keer terug gaan komen, waarschijnlijk rond de kerstperiode.

Moe maar voldaan

Onze tweede ronde ging uiteraard een stuk sneller dan de eerste en toch zagen we weer nieuwe dingen. We hebben dan ook goed geslaagd Loods 5 verlaten. Met leuke spullen voor in huis en om cadeau te doen. Wat voor leuke, bijzondere cadeaus kan je hier ook zeker terecht.

Ook voor mannen, want er was een hele barbecue afdeling met gave accessoires en leren schorten. Het merk Bad Boys Brand maakt ook stoere tuinhaarden. Bijzonder detail is dat alle spullen die zij maken worden gemaakt in de gevangenis. Dus als je nog iets zoekt voor Vaderdag, dan is een bezoekje aan een Loods 5 locatie zeker de moeite waard!

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze laatste tips, blogs en winacties? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief!