De meest hippe strandtenten van 2021

Geschreven op 12 april 2021
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Hippe

De zomer komt er weer aan en wat zitten we daar op te wachten! De lente is nog heel onrustig met lage temperaturen en regelmatig regen. En we zitten nog steeds in een onrustige periode rondom Corona waarbij we allemaal zo veel mogelijk thuis moeten blijven. Maar hopelijk loopt de temperatuur komende tijd steeds een beetje meer op, laat de zon zich steeds meer zien en we mogen weer meer naar buiten! Gelukkig hebben ook de Nederlandse strandtenten toestemming gekregen van de overheid om in ieder geval met hun terrassen weer open te mogen, al is het aangepast. Maar waar kan je nou beter van deze zomer genieten dan aan de Nederlandse kust? Wij hebben daarom de leukste strandtenten voor je gevonden waarvan je een ultiem vakantiegevoel krijgt. Hou je van modern en hip? Dan zijn dit de meest hippe strandtenten waar jij je helemaal thuis zal voelen!

Dok 14

In Cadzand, in het zuiden van Zeeland, ligt de beste strandtent van 2021, Strandpaviljoen Dok 14. Cadzand is echt booming en dat zie je terug bij Dok 14, alles klopt daar. De service, inrichting en de locatie maken dat Dok 14 terecht is benoemd tot de beste strandtent.

Villa on the beach

Villa on the Beach is een strandpaviljoen met Ibiza-allure. Geniet overdag op een van de luxe strandbedjes en in de avond kan je dansen tot in de late uurtjes. Tijdens de opening van het strandseizoen pakken ze helemaal uit, met een groot podium en on-stage de beste DJ’s.

Scheveningen

Aan het Zwarte Pad in Scheveningen vind je de hipste strandtenten met een lay-back sfeer. Whoosah staat al jarenlang bekend om haar eten. Die is buitengewoon origineel te noemen en bevat een hoop oosterse invloeden. Barbarossa is met haar elegante stijl een aanvulling op het idyllische “Zwarte Pad” in Scheveningen.

Zandvoort

Veel Nederlanders trekken bij mooi weer veel naar de bekende strandplaatsen Zandvoort en Bloemendaal. En dat is niet voor niets. Voor wie zich toch een beetje op Ibiza wil voelen, gaat naar Beachclub Far Out. De planten en bomen binnen en buiten geven de beachclub een hele relaxte en ontspannen uitstraling.

Voor de Latino sfeer moet je een bezoek brengen aan Mango’s beachbar. Zij hebben een Spaansachtig dorpje gecreëerd met verschillende paviljoens. Je ziet overal olijf- en palmbomen, heerlijke loungestoelen en de heerlijke tapas en koude drankjes maken je dag aan het Zandvoortse strand helemaal af!

Republiek Bloemendaal

Republiek Bloemendaal is dit jaar omgetoverd tot een zeer stijlvolle zaak. Ruim, licht en met een prettige akoestiek. Met een professionele keuken is dit een heerlijk genieten aan zee.

Wil jij op de hoogte blijven van de leukste uitjes in Nederland? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je maakt dan ook kans op leuke acties en prijzen!