Handige apps voor op je telefoon

Geschreven op 21 augustus 2023
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Handige apps voor op je telefoon

partnercontent

Onze telefoon: we kunnen tegenwoordig niet meer zonder. Waar de een deze gebruikt voor alleen bellen, appen en af en toe het versturen van een mail, doet de ander er zo’n beetje de hele bedrijfsvoering op. Toch zien we dat nog lang niet iedereen optimaal gebruik maakt van de vele opties die de smartphones van tegenwoordig ons te bieden hebben.

Handige apps voor op je telefoon

Vooral met een App- en Playstore, waarin je duizenden handige apps kan downloaden, kan je het jezelf nog vele malen makkelijker maken dan wat we vaak nu doen. Wat dacht je van een handige app waarin je alle to do’s voor die dag of week kunt zetten, waarbij je automatisch een melding krijgt wanneer iets moet worden gedaan? Zo kunnen we nog wel even doorgaan! Daarom hebben we een aantal handige apps voor je telefoon, die je vandaag absoluut nog moet downloaden!

Handige apps voor op je telefoon

Evernote

Je kent het wel, je wilt iets noteren, maar hebt geen pen en papier bij de hand. Vooral in het huidige digitale tijdperk doen we natuurlijk alles met en op onze telefoon. Hoe handig is het dan dat je altijd een digitaal notitieboekje bij de hand hebt, waarin je gemakkelijk en snel belangrijke dingen kunt noteren, zodat je ze niet vergeet. Niet alleen is het handig om even snel een notitie te maken, maar ook om je boodschappenlijstje in te zetten voordat je naar de supermarkt gaat.

Daarbij komt ook dat je gemakkelijk documenten kunt scannen en verschillende apparaten met elkaar kunt koppelen, zodat het geen wat je partner bijvoorbeeld noteert, ook op jouw telefoon zichtbaar is.

Handige apps voor op je telefoon

Streamingdiensten op je telefoon

Televisie kijken is allang niet meer als dat dit jaren geleden het geval was. Waar we toen allemaal massaal op een vast tijdstip voor de televisie moesten zitten omdat onze favoriete serie of film begon, is dit tegenwoordig niet meer nodig. Met de komst van de verschillende streamingdiensten, bepalen we helemaal zelf, waar en wanneer we naar een film, serie of programma kijken. Het voordeel hiervan is, dat je ook tijdens bijvoorbeeld je trein- of busreis naar je werk, kan kijken naar een aflevering van je favoriete serie.

Handig is wel om te beschikken over een telefoon met onbeperkt internet abonnement, zodat je niet halveert problemen krijgt met bufferen. Geen onbeperkt internet, kijk dan eens op telefoon.nl voor het vergelijken van verschillende telefoonproviders en het afsluiten van het abonnement dat bij jou past.

Handige apps voor op je telefoon

Gezondheidsapps

Onze gezondheid wordt steeds belangrijker. Hoe handig is het dan om dit door middel van een app bij te kunnen houden? Met een gezondheidsapp kun je bijvoorbeeld meten hoeveel stappen je deze dag hebt gezet en kun je, wanneer je ook een smartwatch draagt, meteen zien wat je gemiddelde hartslag is. Dit geeft je een goed beeld van je huidige gezondheid en kun je waar nodig wat extra bewegen, mocht dit nodig zijn. Vooral veel sporters vinden het ideaal, zodat ze niet speciaal hun telefoon mee hoeven te nemen.

Door je telefoon en smartwatch aan elkaar te koppelen, worden alle prestaties automatisch ook verwerkt op je telefoon en andersom. Dus stel dat je een eind gaat wandelen met je telefoon in je broekzak en daarna besluit te gaan fietsen, maar om praktische reden je telefoon thuis laat, dan kun je uiteindelijk precies zien wat je totale activiteit is geweest die dag.


Foto’s: www.canva.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox