Hoe heeft Cristel de Prison Escape ervaren?

Geschreven op 11 oktober 2019
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Prison Escape Cristel (2)

Enige tijd geleden zijn wij opgesloten in de Koepelgevangenis van Breda om mee te doen aan de Real Life Gaming Prison Escape. Dit was een hele ervaring! In deze serie komt iedereen die met ons mee was aan het woord zodat jij weet hoe wij het ervaren hebben. Deze keer is Cristel aka Blankie 070 aan de beurt!

Wat verwachtte je van de Prison Escape?

Ik ben altijd in voor wat nieuws en een escape room stond al een tijdje op mijn lijstje. Maar dat de Prison Escape veel meer was dan een escape room had ik van te voren niet gedacht!

Je zegt dat de Prison Escape geen escape room is, wat is het dan?

Dit is echt andere koek. De Prison Escape is een waanzinnige beleving. Een ervaring die ik niet snel zou vergeten.

Wat dacht je toen je binnen was?

Dit is de eerste keer dat ik een gevangenis van binnen heb gezien. Ik was nogal overdonderd, want er deden zoveel mensen mee. Zoveel acteurs en wat was het groot binnen! Ik stond meteen op scherp, wilde het spel koste wat het kost winnen. De hele setting motiveert enorm en ik zat meteen in het spel.

Wat was jouw tactiek?

Groepsfoto PSScherp zijn, goed opletten en observeren. Wie is wie en wie zou ik kunnen vertrouwen? Ik ben meteen om me heen gaan kijken om te zien wie welke connecties zou hebben om mij buiten de muren van de gevangenis te krijgen. Dat was nog een hele klus kan ik je vertellen. Je hebt maar 3 uur de tijd.

Drie uur is toch best lang?

Ja dat klopt, maar als je met het spel bezig bent is het zó voorbij.

Heb je kunnen ontsnappen?

Ja! Wonderwel lukte het me om binnen de drie uur buiten te komen. Wat een belevenis was dat zeg! Ik was echt superblij. Het was wel net op het nippertje.

Zou jij de Prison Escape aan anderen aanbevelen?

Ja echt wel! Het is echt een fantastisch spel. Niet zo maar een real life game. Het is drie uur lang jouw realiteit. Je moet het zelf maar ervaren om te ondervinden dat dit echt iets heel anders is. Het is echt een spel waarbij je slim moet zijn, goed moet opletten en ook wel een beetje geluk moet hebben. Ik vond het in elk geval helemaal geweldig!

Wil jij de uitdaging aangaan om uit de koepelgevangenis te ontsnappen? Koop dan hier je kaarten en krijg hoe dan ook een onvergetelijke dag!