Hudson Coffee Leiden, veel meer dan koffie alleen!

Geschreven op 22 juli 2020
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Hudson Coffee Leiden uitgelicht

Restaurant Hudson ken je vast wel. Dé restaurantketen waar je heerlijk kan genieten van Amerikaanse klassiekers in een ongedwongen en relaxte sfeer. Bij iedere vestiging vind je American Food Classics terug, zoals heerlijke malse burgers, stoere salades en de lekkerste nacho’s. Alle vestigingen hebben een stoere, urban look met telkens nét even een andere touch. Op alle locaties heb je het gevoel in een hip restaurant in New York te zijn. Hudson had al 10 vestigingen verspreid over de Randstad. Maar sinds kort heeft Hudson er een heel nieuw concept bij: Hudson Coffee! En die vind je in Leiden!

Hudson Coffee

Hudson Coffee is gevestigd op de Nieuwe Beestenmarkt naast Hudson Bar & Kitchen. Hudson Coffee is een heerlijke hangout waar je 7 dagen per week kan genieten van de lekkerste koffie, zoete verrassingen uit eigen bakery en de lekkerste lunchgerechten met een Amerikaans tintje. Je kan ter plekke van je favorieten genieten, met uitzicht op de Leidse molen, maar je kan ze ook meenemen voor onderweg.

koffie drinken bij Hudson

Lekker lunchen

Ook voor een Amerikaanse lunch ben je hier aan het juiste adres. Of je nu wilt gaan voor een gezonde Power Bowl, een Mexican Mackarel, een sappige burger of een smakelijke tostini. Lekkere kop goede koffie erbij en je bent er weer helemaal klaar voor!

lunch bij Hudson Coffee

Korte sfeerimpressie

Nieuwsgierig geworden naar Hudson Coffee? Dan geeft dit filmpje een goede korte impressie. Beelden zeggen nu eenmaal meer dan woorden! We zien je daar!

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste tips, blogs en winacties? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief!