Kerstshows in tuincentra

Geschreven op 30 oktober 2022
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Noa Brinkman
Noa Brinkman
kerstshow

Wie is er nou niet dol op die warme gezellige kerstdagen? Onze stagiare Noa kan niet wachten om de kerstsferen in te duiken. En waar kan dat nou beter dan in de kerstshow van de diverse tuincentra en speciale kerstwinkels? Zij ging voor jou op pad om de leukste kerstshows en kerstwarenhuizen te vinden.

Christmas village Scheveningen

Bij Christmas Village Scheveningen begrijpen ze als geen ander wat kerst met en voor mensen doet. Vier een geweldige kerst met de allermooiste kerstdecoraties: kerstballen, guirlandes, slingers, hangers, beelden en kerstverlichting in talloze vormen, formaten en kleuren. Vanaf oktober kan je langskomen om inspiratie op te doen en jouw huis helemaal in je eigen kerstsfeer om te toveren!

kerstshow

Global Garden in Zwaanshoek

De kerstshow van Global Garden is niet zomaar al jaren een begrip. Mensen vanuit het hele land komen hier graag een kijkje nemen. De tweeduizend vierkante meter aan kerstsfeer zal dan ook zeker in de smaak vallen. Ook is hier een leuk tuincafé waar je een goede pauze kan houden. Voor de kerstshow van dit jaar zijn de thema’s: Nature’s gift, Wonderful Time, Christmas Eve, Mountain Lodge, Wild Glenn, Under the stars, Pink Forest en Masquerade. Je komt ogen en oren te kort en voor kinderen is er van alles te beleven.

Intratuin Duiven

Een kerstshow die je zeker niet mag missen is die van Intratuin Duiven.  Dit is niet voor niets de grootste van de Benelux! Het fantastische kerstdorp is er ééntje die je gezien moet hebben. Het thema van de kerstshow dit jaar is ‘het Mysterie van Vlechtoria’. Klinkt heel erg leuk dus zou er zeker een kijkje nemen.

kerstshow

Intratuin Driesprong

Intratuin Driesprong is een tuincentrum in Zoetermeer die elk jaar bouwt aan een grote kerstshow. Als je hier bent waan je je echt in een magische kerstwereld. Het uitgebreide assortiment en de eigen stijl maken een bezoek aan deze kerstshow een dagje uit op zich! Je vindt hier niet alleen kerstproducten maar ook leuke woonaccessoires.

Tuincentrum Eurofleur


Tuincentrum Eurofleur in Leusden heeft weer fantastische kerstartikelen en er zit vast wel iets bij wat in jouw woning past. Net als alle andere kerstshows hierboven is het er eentje die je gezien moet hebben!


Credits foto’s: www.canva.com