Laat je verwennen bij een schoonheidssalon

Geschreven op 11 maart 2021
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Schoonheidssalon make-up

Na wederom een lange lockdown mochten op 3 maart de schoonheidssalons en kapsalons weer open! En dat komt goed uit want onze huid en ons haar hebben aardig wat te verduren gehad deze winter. Hoog tijd dus om jezelf eens lekker te verwennen! Wij hebben een paar hele fijne schoonheidssalons voor je gevonden. En uiteraard houden zij zich allemaal aan de coronamaatregelen van het RIVM.

Schoonheidssalon winperextensions

Blitz Wellness & Skincare

Een schoonheidssalon waar je gegarandeerd als herboren weer naar buiten stapt is Blitz Wellness & Skincare in Heemstede. Naast intens genieten kan je ook rekenen op huidverbetering. En wie wil dat nou niet? Bij Blitz werken alleen bekwame schoonheidsspecialisten die werken met professionele apparatuur en hoogwaardige producten.

Naast diverse gezichtsbehandelingen kan je ook kiezen voor een uurtje floaten. Hierbij kom je helemaal tot rust en voel je letterlijk de stress uit je lichaam vloeien. Of kies voor een lekkere massage, zoals hot stone. Of kies voor een effectieve sportmassage. Om je zomerkleurtje wat langer vast te houden kan je hier ook nog zonnen! Dus maak vandaag nog een afspraak en hou dat vakantiegevoel nog wat langer vast!

schoonheidssalon floating

PMU Salon

Draag je graag make-up maar heb je ’s ochtends totaal geen tijd om je uitgebreid op te maken? Dan ben je in Den Haag, aan het Ganzenplantsoen 18, aan het juiste adres! Hier vind je namelijk PMU Salon. Bij PMU Salon zijn ze gespecialiseerd in permanente make-up. Een eyeliner of mooi gevormde wenkbrauwen. Alles kan bij PMU Salon. Je wordt er uitstekend en professioneel geholpen.

House of Graces

Op de Breestraat in het bruisende Leiden vind je House of Graces. House of Graces is een oase van rust en ontspanning in Leiden en is echt een oplaadpunt. Deze schoonheidssalon is bijzonder omdat er naast een kapsalon, schoonheidssalon en mani- en pedicure ook een hammam is! De hammam is een van de oudste reinigingstradities ter wereld. Er zijn verschillende arrangementen, dus je kan het zo uitgebreid maken als je zelf wil.

schoonheidssalon Sauna

Zo is er een hammam-arragement waarbij je eerst geniet van een uitgebreid stoombad, waarna je lekker wordt gescrubd om vervolgens een zeepmassage en hoofdhuidmassage te krijgen. Zo kan je lekker snel bruin worden! Maar er is ook een moeder & dochter arrangement. Wil je het nóg uitgebreider? Kies dan bijvoorbeeld voor het anti-stress arrangement. Naast genieten in het hammam stoombad krijg je een lichaamsmassage van 60 minuten en een gezichtsbehandeling van 90 minuten. Wat heerlijk!

Dunya Hammam

Ook in Rotterdam kan je genieten van een heerlijke hammam! Bij Dunya Hammam aan de Zaagmolendrift kan je verschillende arrangementen boeken. Zo is er het koppelarrangement  (leuk met je partner!), het lavendelarrangement en het Dunya arrangement. Wil je liever geen gebruik maken van een heel arrangement, maar kies je liever voor een losse behandeling?

Kies dan voor een haar-of gezichtsbehandeling, een Turkse zeepzak behandeling, een modderbehandeling voor je lichaam of een heerlijke scrub behandeling. Zo ben jij helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!

Schoonheidssalon facial

Personal Beauty

In Zoetermeer kan je twee vliegen in één klap slaan. Eerst even lekker sporten bij Personal Sports Club en jezelf daarna laten verwennen met een heerlijke massage of gezichtsbehandeling bij Personal Beauty! En lezeressen van OpstapmetLisa krijgen ook nog eens 25% korting op een beauty behandeling naar keuze! Je kan kiezen voor een ontspanningsmassage, een bindweefselmassage, een fijne Hot Stone massage of een sportmassage. Je kan je er ook laten harsen. Ze bieden ook verschillende gezichtsbehandelingen aan.

Schoonheidssalon massage 3

Wil je op de hoogte blijven van de laatste beautyblogs en winacties? Word dan vandaag nog lid van onze nieuwsbrief!