Kerstwinkels voor de leukste kerstversiering

Geschreven op 15 november 2022
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa

De kerst staat weer voor de deur! Nu heb je vast al wel kerstversiering in huis om je boom en huis mee te versieren, maar wat als je nou iets heel anders wil? Waar haal je de leukste kerstversiering vandaan? En waar vind je de leukste kerstwinkels? Wij hebben ze voor je gevonden!

Lekker over-the-top kerst

kerstversiering

Kan je je de kerstboom bij je oma thuis nog herinneren? Die waren vaak bontgekleurd. De afgelopen jaren was de “rustige” kerstboom meer een trend. Kerstballen en versiering in één kleur, serieuze afbeeldingen in de boom en zeker GEEN gekleurde verlichting. Nou, we kunnen allemaal wel wat kleur gebruiken! Tegenwoordig heb je namelijk de gekste kerstballen. Allemaal met lekker veel kleur en glitter. Kijk bijvoorbeeld eens bij Flying Tiger. Deze Deense winkel staat bekend om de leuke hebbedingen voor een leuk prijsje. Zo ook de kerstspullen! Nog meer leuke kerstdecoraties en andere spulletjes vindt je bij Christmas Village dat eveneens in Scheveningen zit. Zij hebben geen online shop en kunnen nu maar een beperkt aantal klanten in de winkel toelaten, dus hou daar rekening mee als je van plan bent de winkel te bezoeken. Ook Kerstversiering.nl kan er wat van! Zo vonden wij kerstballen met een naakte kerstman en een kerstman op een dinosaurus.

Kerstmis voor kinderen

Voor kinderen is kerstmis vaak iets magisch en dat hebben ze in Amsterdam goed begrepen! Bij de Kinderfeestwinkel hebben ze speciaal voor kerst de leukste dingen. Hier vindt je alles voor een leuk kerstdiner op school, de leukste advent kalenders, Christmas crackers, bakspullen en natuurlijk kerstballen en andere decoraties. Je kan hier zowel online als offline je kerstspullen kopen. De winkel vindt je op de Gerard Doustraat 65 in Amsterdam.

kerstversiering

Kerstversiering in tuincentra

Ieder jaar moet en zou ik kerst proeven in een tuincentrum. Zo ga ik ieder jaar met een vriendin naar de Intratuin in Zevenhuizen. Deze Intratuin vestiging is lekker groot en ze hebben ieder jaar een geweldig assortiment aan kerstversiering. Er is voor ieder wat wils, of je nu houdt van een klassieke of een moderne kerst. Tijdens het shoppen kan je lekker lunchen in het restaurant. Ideaal dus! Ook in Den Haag kan je heerlijk kerstshoppen bij Tuincentrum Ockenburg. Ze hebben daar ook een prachtige kerstshow en hebben op bepaalde dagen zelfs Christmas Shopping zodat je helemaal in de sfeer komt! Ook bij Groenrijk ’t Haantje in Rijswijk is het genieten geblazen! Ze hebben daar het tuincentrum omgetoverd in een kerstsprookje waar je je ogen uit kan kijken. Haal ook gelijk mooie tuinverlichting! Zo betrek je je tuin ook meteen bij je woonkamer. Lees nog meer over kerstshows bij de verschillende tuincentra.

De leukste kerstaccessoire winkels

Ook winkels als Rivièra Maison en Riverdale hebben prachtige woonaccessoires op kerstgebied. Uiteraard kan je op internet het gehele assortiment van kerstversiering vinden, maar de Rivièra Maison Flagstore in de Van Baerlestraat in Amsterdam is helemaal in de kerstsferen omgedoopt en daarom zeker de moeite waard. Ook bij Loods 5 kan je bijzondere kerst woonaccessoires shoppen. Bij Loods 5 verkopen ze leuke hebbedingen van bekende en minder bekende merken, maar ook van hun eigen merk! Ook mooi servies! Laat de kerst maar komen!

kerstversiering

It’s all about Christmas

In verschillende plaatsen in het land vind je de pop-up stores van It’s all about Christmas. Je vindt ze onder andere in Groningen, Almere, Amsterdam en Utrecht, maar je kan je kerstspullen ook lekker vanuit huis bestellen via kerstversiering.nl. Ga jij dit jaar voor een Industrial Christmas, een Forest Christmas of een Wild Christmas? Ze hebben het allemaal!

Kerstverlichting

Verlichting is minstens net zo belangrijk voor een goede kerstsfeer als kerstdecoraties. Ben je op zoek naar professionele kerstverlichting voor in huis of in de tuin? Neem dan zeker een kijkje op de website van De Kerstwinkel. Hier hebben allerlei soorten verlichting voor de perfecte kerst!


Credits foto’s: www.canva.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox