Leef je uit bij Jumpsquare Rijswijk!

Geschreven op 15 mei 2018
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa

Wil jij de regen of juist de zinderende hitte van de zomer vermijden en toch sportief bezig zijn? Dan is indoor jumping een leuk idee! Er zijn meerdere locaties om lekker trampoline te springen in Nederland maar in Rijswijk heb je sinds kort ook een Jumpsquare!

Deze gloednieuwe locatie is pas opengegaan in februari van dit jaar dus alles is vers en nieuw. Toch is OpstapmetLisa al een paar keer geweest. We hebben er zelfs een kinderfeestje gehad!

Jumpsquare: heerlijk springen voor jong en oud!

Het leuke is dat Jumpsquare niet alleen voor de allerjongsten geschikt is. Ook volwassenen kunnen zich weer even helemaal kind voelen bij het trampolineparadijs. Zo zijn er bepaalde tijden speciaal voor de mini’s (voor kinderen onder de 10 jaar), voor kinderen ouder dan 10 jaar, bedrijfsuitjes en zelfs trampo-fitness voor volwassenen (vanaf 18 jaar), de nieuwste rage op het gebied van bewegen!

Grootste trampolinepark van Europa

Met 3000m2 springplezier is Jumpsquare het grootste trampolinepark van Europa. Er zijn verschillende Area’s waar jong en oud zich kan uitleven. Wat dacht je van de Fun Area, de High Performance Area, de Trefbal Area, Basketbal Area enzovoort. Voor de echte waaghalzen is er de Trapeze!

Met je ticket mag je gebruik maken van alle Area’s. Omdat er shifts zijn van een uur, is het er nooit te druk. Daarom is het een ideale ochtend of middag uit op een druilerige of juist veel te hete dag. De airco staat lekker aan, dus het is er prima vertoeven.

Liever niet jumpen? Er staan meer dan genoeg lekkere bankstellen en stoelen en er liggen meerdere tijdschriften.

 

Leuk kinderfeestje

Ook zoonlief heeft met veel plezier zijn achtjarige verjaardagsfeestje gevierd bij Jumpsquare. Vanwege alle zachte materialen en tijdsblokken per leeftijdscatergorie, is het er erg veilig en daarom kunnen de ouders met een gerust hart achterover leunen in een van de comfortabele banken.

Na een uurtje intensief jumpen waren de kinderen lekker uitgeteld en wel toe aan limonade en wat lekkers. Wij kozen voor het arrangement met onbeperkt water en limonade, friet met een snack en na afloop nog een waterijsje. De kinderen hebben met volle teugen genoten dus het was zeker geslaagd!

Les van een echte Pro

Wil je echt de show stelen? Leer dan de vetste jump-skills van een echte jump-pro! Je kan kiezen voor privéles of les met een groep. Dat laatste is heel leuk voor een teambuilding. Jumpsquare Rijswijk biedt voor ieder wat wils!