Lees een spannend boek in oktober!

Geschreven op 5 oktober 2020
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Spannend boek

Oktober is de maand van Halloween. De winkels hangen vol griezelige dingen en het wordt wat eerder donker waardoor we gezellig kaarsjes aansteken en met een dekentje op de bank kruipen. Dit is hét perfecte weer om in een spannend boek te verdwalen! Wij hebben tips voor je en je kan de boeken ook meteen bestellen bij Paagman. Super makkelijk!

Ons eigen e-book

Het team van OpstapmetLisa is dol op griezelen. Zo dol, dat we er zelfs een e-book over hebben geschreven. In dit e-book kijken we naar gebouwen en plaatsen in Nederland waar het echt spookt! Het e-book is gratis hier te downloaden en is zeker een aanrader voor elke griezelfan!

Fifty – Fifty van Steve Cavanagh

In het boek Fyfty-Fyfty vinden de zussen Alexandra en Sofia los van elkaar het verminkte lichaam van hun vader. Ze bellen de politie en menen zeker te weten wie de dader is. De zussen beschuldigen elkaar namelijk van de gruwelijke moord! Omdat de politie volledig in het duister tast, worden beide zussen in hechtenis genomen. Aan advocaat Eddie Flynn de moeilijke taak om boven tafel te krijgen wie de dader is. Superspannend!

Spannend lezen

Als het bloedt van Stephen King

Natuurlijk mag een boek van horrorkoning Stephen King niet ontbreken op deze lijst. Het boek Als het bloedt bestaat uit verschillende losse, spannende verhalen met een horrorsausje. Het boek is niet goedkoop, maar wel heel dik. Je kan er dus heel veel spannende uurtjes doorbrengen!

De dans van de tulpen – Ibon Martín

Vers van de pers en superspannend: De dans van de tulpen. Treinmachinist Santi ziet plots een vrouw op de rails liggen tijdens een mooie route langs Baskische dorpjes. Ze blijkt vastgebonden en houdt een tulp vast.  De trein dendert op het slachtoffer af en tot zijn schrik ziet hij dat het zijn eigen vrouw is! Hij kan niet op tijd stoppen. De gruwelijke moordscène wordt live uitgezonden op Facebook. En dan vallen er meer slachtoffers en moet inspecteur Ane Cestero de dader zien te stoppen.

De Katharinacode van Jorn Lier Horst

Het boek de Katharinacode is het eerste deel van een nieuwe serie boeken van Jorn Lier Horst. Katharina Haugen is 24 jaar geleden verdwenen en rechercheur Wisting heeft de zaak nooit los kunnen laten. Elk jaar bekijkt hij opnieuw de oude details in de hoop iets nieuws te ontdekken. Maar dan gebeurt er iets waardoor het dossier weer wordt geopend. Spannend!

Wil je meer tips over spannende boeken, leuke uitjes en fijne restaurants? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!