Leuke locaties voor de paasbrunch

Geschreven op 17 maart 2022
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
paasbrunch

Je kan natuurlijk zelf aan de slag gaan in de keuken tijdens de paasdagen. Maar je kan de paasbrunch natuurlijk ook door een restaurant laten verzorgen. Voor iedereen die liever niet uren in de keuken staat, maar wel lekker wil brunchen tijdens Pasen hebben wij tips!

Restaurant ’t Binnenhof in Paasloo

Op 17 en 18 april ben je voor de paasbrunch helemaal aan het juiste adres bij Restaurant ’t Binnenhof in Paasloo. Dit restaurant op Villapark de Weerribben staat bekend om haar lekkere eten en leuke activiteiten. Ook voor Pasen trekken zij alles uit de kast. Zo is er naast een heel uitgebreide paasbrunch ook veel kindervermaak en komt zelfs de paashaas langs in Paasloo. Toepasselijke plaatsnaam ook! Reserveer hier je plekje voor de paasbrunch.

Stadsklooster Mariënhof Amersfoort

Kom tijdens de paasdagen culinair genieten in de kloostertuin van Stadsklooster Mariënhof in Amersfoort. Speciaal voor het paasweekend is er een heerlijk uitgebreide paasbrunch samengesteld. Omdat de kloostertuin is omheind, is de plek ook ideaal voor gezinnen met kinderen. Er zijn allemaal activiteiten voor kinderen én een kinderbuffet waar alleen de kinderen van mogen kiezen. Reserveren kan tot 11 april, maar de kaarten gaan altijd hard, dus reserveer op tijd!

paasbrunch

Kasteel Maurick in Vught

Net onder de rook van Den Bosch vind je één van de mooiste kastelen van Nederland: Kasteel Maurick. Daar kan je op eerste en tweede paasdag heerlijk genieten van een uitgebreide paasbrunch in Brasserie Catharina. Liever ’s avonds genieten van het paasdiner? Reserveer dan een tafel in Restaurant Hendrik voor een verrassend 6-gangendiner. Dat is nog eens bijzonder genieten! Reserveer vandaag je tafel nog!

Paasbrunch cruise over de Maas met Rederij Stiphout

Zoek je een heel bijzondere paasbrunch? Reserveer dan een plekje op een van de passagiersschepen van Rederij Stiphout en geniet van een twee uur durende paasbrunch cruise op de Maas. Het opstappunt is Maastricht waar je welkom wordt geheten door de kapitein én de paashaas! Tijdens de cruise word je culinair in de watten gelegd. Maak het helemaal af met een heerlijk passend drankarrangement. Ook voor de kinderen kan je een (alcoholvrij uiteraard) drankarrangement mee reserveren. Superleuk!

paasbrunch

Geertjes Hoeve in Haarzuilens

Vier de lente en dus ook Pasen bij Geertjes Hoeve in Haarzuilens (Utrecht)! Dat er allemaal jonge dieren zijn geboren maakt je paasbrunch alleen maar meer bijzonder! Naast een heerlijke boeren paasbrunch zijn er ook allemaal leuke activiteiten te doen zoals het voeren van de geitjes en marshmallows roosteren. Op het terrein is ook een kaaswinkeltje waar de heerlijkste zelfgemaakte producten kunnen worden gekocht. Reserveer snel je tafel!


Credits foto’s: www.canva.com

Dit blog is redactioneel tot stand gekomen in combinatie met een aantal van onze partners. Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze blogs en winacties? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.