Leuke locaties voor de paasbrunch

Geschreven op 10 februari 2024
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
paasbrunch locaties

partnercontent

Je kan natuurlijk zelf aan de slag gaan in de keuken tijdens de paasdagen. Maar je kan de paasbrunch natuurlijk ook door een restaurant laten verzorgen. Voor iedereen die liever niet uren in de keuken staat, maar wel lekker wil brunchen tijdens Pasen hebben wij tips!

paasbrunch

Paasbrunch bij A/D Plas

Strandpaviljoen A/D Plas in Ouderkerk aan de Amstel serveert volgens traditie op eerste paasdag ook een heerlijke paasbrunch. Je wordt ontvangen met Prosecco en jus d’orange, aspergesoep, egg benedict, een heerlijk garnalenkroketje en nog veel meer! Reserveren? Dat kan via dit e-mailadres.

Paasbrunch bij Boerderij de Boerinn

Activiteitenboerderij De Boerinn in Kamerik organiseert ook dit jaar weer een uitgebreide en overheerlijke paasbrunch op 9 en 10 april. Er zijn verschillende tijden waarop je je kan inschrijven (30 personen per tijdsvlak). Ook aan de kinderen is gedacht tijdens de paasbrunch. Zo zijn er lekkere gerechtjes die alle kinderen lusten, mogen ze rondrijden op de skelters, spelen in de hooiberg, de uitkijktoren beklimmen en natuurlijk alle boerderijdieren aaien.

Paasbrunch

Vier Pasen met cruise over de Maas

Zoek je een heel bijzondere paasbrunch? Reserveer dan een plekje op een van de passagiersschepen van Rederij Stiphout en geniet van een twee uur durende paasbrunch cruise op de Maas. Het opstappunt is Maastricht waar je welkom wordt geheten door de kapitein én de paashaas! Tijdens de cruise word je culinair in de watten gelegd. Maak het helemaal af met een heerlijk passend drankarrangement. Ook voor de kinderen kan je een (alcoholvrij uiteraard) drankarrangement mee reserveren. Superleuk!

Pasen op z’n Spaans bij Destino

Tapas Restaurant Destino is op zondag 31 maart, eerste paasdag, geopend en pakt dan extra uit met een heerlijk Spaans eiergerecht! Eiergerechten zijn erg geliefd in Spanje en Destino heeft zich laten inspireren om jouw paasdagen nóg specialer te maken. Reserveer je tafel vandaag nog!

Paasbrunch

Vier Pasen bij Restaurant De Gouverneur Heelickheijd van Ermelo

Op eerste paasdag (31 maart) ben je van harte welkom bij Restaurant De Gouverneur Heerlickheijd van Ermelo voor een lekkere paasbrunch voor het hele gezin. Genieten van de lekkerste gerechten terwijl de kinderen zich vermaken met de ei-zoektocht in het kabouterbos. Zorg dat je op tijd reserveert want de plaatsen zijn beperkt.

Pasen bij Bistrot de Bac en La Petite Soeur

Bistrot du Bac en haar kleine zusje La Petite Soeur zijn op eerste paasdag (31 maart) geopend voor lunch en diner. Bij Bistrot de Bac kan je genieten van een 3-gangen keuzemenu voor zowel de lunch als het diner. Erg leuk voor een uitgebreide paaslunch bijvoorbeeld! Bij La Petite Soeur worden petit plats geserveerd. Zo heb je lekker veel keuze uit mooie, kleine Franse gerechtjes. Perfect voor een gezellige paasbrunch!

Paasbrunch

Pasen bij Kasteel Vaeshartelt in Maastricht

Bij Kasteel Vaeshartelt in Maastricht is het maar liefst drie dagen Pasen! Van 30 maart tot en met 1 april kan je daar terecht voor een heerlijk paasmenu. Dit 3-gangenmenu wordt zowel als lunch als als diner geserveerd. Daarnaast is er op 31 maart en 1 april ook nog een paasbrunch voor het hele gezin. De paasbrunch wordt geserveerd als buffet en is op beide dagen van 11:30 uur tot 14:30 uur.

Pasen bij Parkhotel Horst

Pasen vieren bij Parkhotel Horst kan op verschillende manieren. Zo is er een paasbrunch, een Paas familiebuffet & paasdiner en een paasarrangement. Het speciale Paas familiebuffet & paasdiner is helemaal ingericht op de jongste bezoekers van het restaurant. Zo zijn er allemaal hapjes die kinderen lekker vinden, is er een knutseltafel en kunnen ze zich laten schminken.

paasbrunch


Credits foto’s: www.canva.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox