Activiteiten – Fun Village Rotterdam

Fun Village Rotterdam

Beleef samen een onvergetelijk groepsuitje bij Fun Village Rotterdam. Een plek waar alles samenkomt: samenwerking, doorzettingsvermogen, emoties en vooral heel veel glimlachen. Met meerdere laagdrempelige activiteiten en een breed scala aan horecamogelijkheden is dit dé plek voor een leuk uitje met familie, vrienden of collega’s. Of beleef hier jullie vrijgezellenfeest. Bij Fun Village Rotterdam denken we graag mee om jouw uitje onvergetelijk te maken. Alles onder één dak en voorzien van ruim 200 gratis parkeerplekken voor de deur.

Fun Village Rotterdam

Activiteiten bij Fun Village Rotterdam

De activiteiten bij Fun Village Rotterdam zijn laagdrempelig, niet eng en staan garant voor een brede glimlach op een ieders gezicht. Alle activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk en tegelijkertijd uitdagend genoeg om het competitie-element erin te houden. Dát is waar Fun Village Rotterdam voor staat. Wat je allemaal kan verwachten? Lees daarvoor snel verder.

Fun Village Rotterdam

Prison Island

Je zou denken dat je je in een Escape Room waagt, maar niets is minder waar. Prison Island is veel meer dan een Escape Room. Het is een real life game in een gevangenis met 24 cellen. In deze cellen speel je vervolgens verschillende spellen. In een team van drie, vier of vijf personen probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Codes kraken, raadsels oplossen en fysieke proeven: in iedere cel een andere uitdaging. Er is maar één manier om te ontsnappen en dat doe je samen! Haal je vrienden, familieleden of collega’s over en ga de strijd aan om de meeste punten van de dag te behalen. Prison Island is geschikt voor behendige puzzelaars vanaf 10 jaar.

Fun Village Rotterdam

Real Axe Throwing

Haal de oermens in jezelf naar boven en ervaar de kracht van een echte bijl. Real Axe Throwing is dé nieuwe sensatie van Fun Village Rotterdam. Ga de strijd aan met vrienden, collega’s of familieleden en kijk wie de hoogste score behaalt. Een unieke ervaring die je nog lang bij zal blijven. Een ervaren AxePert geeft een uitgebreide instructie over de veiligheid en uiteraard de techniek achter het Axe Throwing. Nog nooit een hakbijl vastgehouden? Geen probleem, we leren het je graag. Deze activiteit is perfect in combinatie met een uur Prison Island en aansluitend een Borrel & Bites arrangement. Real Axe Throwing is te spelen vanaf 18 jaar.

Fun Village Rotterdam

Black Box Escape Room

Een Escape Room die met wel 24 personen tegelijkertijd gespeeld kan worden: dát maakt de Black Box Escape Room uniek in zijn soort! Probeer in 75 minuten te ontsnappen en ga voor de snelste tijd. Deze escape game is laagdrempelig en zit vol verrassingen en uitdagingen. Doorzettingsvermogen, creativiteit, plezier, samenwerking & communicatie staan centraal in het spelen van deze waanzinnig leuke Escape Room. Deze activiteit is perfect in combinatie met een uurtje Real Axe Throwing en aansluitend een Dine & Drinks arrangement. De Black Box Escape Room is te spelen vanaf 16 jaar en is geschikt voor groepen van 7 t/m 24 personen.

Fun Village Rotterdam

Horecamogelijkheden

Na al deze leuke activiteiten is het tijd voor een lekker hapje & drankje. Op het horecaplein of in één van de feestzalen van Fun Village Rotterdam kan je even bijkomen. Geniet bijvoorbeeld van heerlijke borrelplanken in combinatie met een aantal drankjes. Daarnaast is het ook mogelijk om een lunch- of dinerbuffet af te nemen. Voor groepen tot en met 25 personen kunnen wij een diner uit eigen keuken serveren. Kies bijvoorbeeld voor een burger, schnitzel of saté menu.

Fun Village Rotterdam

Voor grote groepen

Voor groepen van meer dan 25 personen of wanneer je uitgebreider wilt dineren serveert Fun Village heerlijke buffetten. Er is keuze uit verschillende buffetten met als afsluiter een lekker dessert. Het lunchbuffet is mogelijk voor groepen van 10 tot en met 50 personen. Dit alles kan gecombineerd worden met een drankarrangement van 1, 2 of 3 uur waarbij mensen zelf hun drankje uit de koelkast mogen pakken. Speciale wensen? Fun Village Rotterdam denkt graag met je mee. Bekijk de brochure voor het complete en actuele aanbod.

Fun Village Rotterdam, de plek voor een onvergetelijk uitje!


Contactinformatie

A: Akkeroord 10, 3079 ZS Rotterdam
T: 010-497 85 00
W:funvillage.nl
E: info@funvillage.nl
F: facebook.com/funvillagerotterdam
I: instagram.com/funvillagerotterdam